offline trzykroki inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Kiu89 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sobielakkor praktykant |
|
|
| |
Gość: michallkk praktykant |
|
|
| |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Wegtar praktykant |
Jeżeli o mnie chodzi, to ja osobiście mogę wam polecić firmę http://www.royal-house.pl zajmującą się właśnie produktami z drewna. Okna pcv tej firmy w które zainwestowałem, naprawdę świetnie się sprawdzają. Dlatego też proponuje je z czystym sumieniem. Zwłaszcza biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości. |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Warto zwrócić przede wszystkim uwagę na izolację termiczną, zabezpieczenia antywłamaniowe oraz porządnym wykonaniem całej ramy okiennej. Jednak każdy z nas ma inny budżet przeznaczony na wydanie i ciężko samodzielnie się z tym wszystkim odnaleźć. Dlatego my w Warszawie korzystaliśmy z usług firmy Anex Okna. Współpracują tylko znajlepszymi producentami których okna posiadaja odpowiednie aprobaty techniczne oraz gwarancje producentów. |
|
| |
Gość: krimer praktykant |
|
|
|
Czym kierować się kupując okna PCV?
«
Powrót do artykułu: Czym kierować się kupując okna... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Nowoczesna aplikacja dla architektów Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Pierwsze uruchomienie rozbudowanej aplikacji może być trochę przytłaczające, szczególnie jeśli od razu pojawia się wiele zakładek, ustawień i dodatkowych funkcj...
- Okna aluminiowe: nowoczesny design, wytrzymałość i... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Elewacja domu Liczba postów: 178 Grupa: Budowa i re... Dzięki za podzielenie się swoimi doświadczeniami! Dobre rady dotyczące wyboru tynku i ochrony przed wilgocią są niezwykle cenne dla każdego, kto jest w trakcie....
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 49 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...
- Nowoczesne i funkcjonalne elewacje. Liczba postów: 69 Grupa: Budowa i re... No tak wykonanie elewacji to musi być konkretne, w końcu chodzi tutaj o wizerunek naszego domu. Ja powiem wam, że myślę, że warto byłoby....