Marmur u mnie w domu także przestał wyglądać tak efektownie, jak kiedyś. W związku z tym z żona postanowiliśmy zgłosić się do profesjonalistów, którzy potrafią ten kamień wyczyścić oraz usunąć ewentualne uszkodzenia. Kolega polecił mi firmę www.marmurexbis.com.pl. Efekt końcowy okazał się bardzo zadowalający. Zamówione przez nas usługi zostały wykonane naprawdę porządnie.
Czym usunąć kamień z marmuru?
«
Powrót do artykułu: Czym usunąć kamień z marmuru? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Uwaga - budowa! Od czego zacząć budowę domu? Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Zaczęli u nas na osiedlu kłaść nowe elewacje i większość ekip leci już w standardzie na styropian 20 cm Kiedyś się wydawało, że 10 cm wystarczy, ale dziś to już...
- Czy jest możliwe dwustronne szlifowanie? Funkcjona... Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Chcesz dowiedzieć się, na czym polega szlifowanie bezkłowe i gdzie znajduje zastosowanie? Na blogu ProPart https://propart.pl/blog/szlifowanie-bezk lowe-charakte...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Jeśli interesuje Cię obróbka metali na najwyższym poziomie, warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Propart. Ich nowoczesne technologie i wykwalifikowana kadra pozw...
- Fotowoltaika dla domu - energia słoneczna dla każd... Liczba postów: 18 Grupa: Budowa i re... Kilka lat temu zdecydowaliśmy się na instalację paneli fotowoltaicznych. Jak dotąd sprawdzają się bez zarzutu, ale od czasu do czasu zastanawiam się, co będzie....
- Dlaczego warto wymieniać okna w starych budynkach? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Naprawdę fajnie napisane – sam mieszkam w starej kamienicy i dopiero po wymianie okien zobaczyłem różnicę. W domu cieplej, ciszej, a i rachunki trochę spadły. D...