offline niekumata inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google |
Dawidia chińska
«
Powrót do artykułu: Dawidia chińska | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Jak uprzyjemnić sobie i dzieciom urlop we własnym... Liczba postów: 14 Grupa: Ogród i dzi... Ja w wakacje najbardziej lubię organizować dzieciom różne atrakcje w ogrodzie, żeby nie nudziły się przez cały dzień. W zeszłym roku zdecydowaliśmy się na dmuch...
- Aluminiowe ogrodzenia Liczba postów: 22 Grupa: Ogród i dzi... Jak dla mnie ogrodzenia aluminiowe to bardzo dobry wybór, zwróćće jednak uwagę na materiały i wykonanie hehe ;D Wiadomo, że to różnie bywa. Ja tam fachowcem nie...
- Jak odpowiednio nawadniać ogród? Liczba postów: 11 Grupa: Ogród i dzi... Przy naprawie maszyn rolniczych często liczy się szybki dostęp do odpowiedniej części. Ostatnio trafiłem na polecany mi sklep internetowy Agrosam, gdzie dostępn...
- Ogrodowa pergola - najlepsze miejsce na odpoczynek... Liczba postów: 7 Grupa: Ogród i dzi... Z ciekawości weszłam w ten temat i trafiłam na opis, który fajnie pokazuje różnice między warzywnikami i na co zwrócić uwagę przed decyzją. Bez lania wody, racz...
- Salon pod chmurką: najmodniejsze trendy w aranżacj... Liczba postów: 0 Grupa: Ogród i dzi...