Deweloper

« Powrót do grupy: Trudne tematy

5 sierpnia 2025, 11:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Deweloper Katowice - jakiego polecacie? Szukam mieszkania dwupokojowego w bliskiej odległości od centrum.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2025, 09:25

Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie nowoczesną i profesjonalną firmę deweloperską M Development - inwestycje białystok , która oferuje mieszkania i domy w Białymstoku oraz okolicach. Szczegółowe informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2025, 14:41

Jeśli chodzi o Warszawę, to z nowszych realizacji zwróciłabym uwagę na Home Invest. Mają teraz kilka inwestycji w fajnych lokalizacjach i często ludzie chwalą ich za dobrą organizację budowy oraz standard wykończenia. Enklawa Ursynów czy Warszawski Świt to przykłady projektów, które sporo osób obserwuje właśnie ze względu na dostępność komunikacji i spokojne otoczenie. W Katowicach akurat się nie orientuję, ale może warto zerknąć też na to, co robią inne stołeczne firmy, jeśli dopuszczasz różne lokalizacje?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2025, 17:47

Osiedle Wzgórze Gustawa to nowoczesna inwestycja mieszkaniowa w spokojnej części Krakowa, położona na wzniesieniu z pięknymi widokami i dostępem do terenów zielonych. Kameralny charakter zabudowy, przemyślane układy mieszkań oraz bliskość Zalewu Zesławice i rzeki Dłubni tworzą komfortową przestrzeń do życia. Szczegóły dostępne na stronie: http://wzgorzegustawa.pl/ .

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2025, 09:09

Przy współpracy z deweloperem istotne jest, żeby działka była dobrze przygotowana pod inwestycję, a wszystkie formalności były dopięte na czas. Prime Land Consulting oferuje wsparcie w predevelopmencie, analizach prawnych i negocjacjach z administracją, a więcej informacji o ich usługach można znaleźć na https://primelandconsulting.pl .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 grudnia 2025, 11:10

People who play ragdoll hit are right in the middle of crazy fights. Controlling a ragdoll during heated battles on weird maps is what the game is all about. The goal of each stage is to beat your enemy as you hit them.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 16:24

Dla mnie ważne są detale – rozkład, doświetlenie, okolica. Oglądając różne oferty, zerknęłam też na https://www.ekopark.pl/ i mam wrażenie, że sporo ich projektów jest przemyślanych właśnie pod tym kątem. Nie wszystko na jedno kopyto, są różne metraże i układy. Wiem, że idealnych mieszkań nie ma, ale wolę takie, gdzie widać planowanie, a nie tylko maksymalne „upychanie” lokali.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• praca i co dalej Liczba postów: 247 Grupa: Trudne tema... Jeśli planujecie rozpocząć pracę online to warto przygotować sobie w odpowiedni sposób miejsce w domu. Należy zadbać o wygodny fotel, biurko, ale również odpowi...
  • czy call center do doba metoda na zdobycie klienta... Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Wg mnie ta metoda jest kiepska, wiele osób po prostu się rozłącza. Telefoniczne zdobywanie klientów nie jest już tak efektywne jak kiedyś.
  • Okna Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Podczas wymiany okien w domu długo szukałem firmy, która nie tylko sprzedaje, ale też ogarnia montaż i późniejszy serwis. Trafiłem na Bramotechnikę z Tych i prz...
  • Wypadanie włosów Liczba postów: 89 Grupa: Trudne tema... W tym temacie mogę Wam polecić stronę za pośrednictwem której otrzymacie e-receptę. Wystarczy zajrzeć na https://www.mamyrecepte.pl/blog/leki/lek -slinda-informa...
  • Jaka najlepsza chwilówka? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się nad wzięciem pożyczki przez internet bo potrzebuję około 5000 zł na remont mieszkania. Problem w tym że pracuję na umowie zlecenie a nie o pracę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20535 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >