Dezynsekcja warszawa

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

20 lutego 2015, 02:23

Zgadzam sie: good 0 bad

nie pierwsza to firma która sama sobie wystawia pozytywne komenty ehhhh

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2015, 19:52

Skorzystałam z metody żelowej, nie pamietusmiech.gif am nazwy firmy, ale coś z prusakiem.
Nie ważne , u mnie to pomoglo i jak ręką odjął ^^

Szukajcie w wyszukiwarce firmy która robi dezynsekcje metodą żelową w mieszkaniach.
Najlepiej z 6 miesięczną gwarancją.
Ja jakoś tak szukałam: metoda żelowa prusaki i nazwa miasta.
Jeśli komuś pomogę to bardzo się ciesze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2015, 02:54

Dzień dobry Państwu ,

Na rynku pojawia się coraz to więcej firm świadczące usługi ddd tym samym pojawia się przesadna konkurencji przez co niestety ceny spadają minimalnie , do tego stopnia, że "walka na ceny " kończy się szukaniem oszczędności w firmie, tym samym usługodawcy korzystają z gorszej jakości środków , które zazwyczaj są mało efektywne i bardziej niebezpieczne.

Ze względu na duży wybór firm wiele osób ma problem jaką firmę wybrać, ale to powinno Państwu pomóc:

Realne ceny za mieszkanie jednopokojowe, dwupokojowe :
-Zwalczanie prusaków i karaluchów - od 100 zł do 160 zł
-Zwalczanie pluskwy domowej - suma 2-3 zabiegów od 360 zł do 460 zł
-Zwalczanie mrówek, rybików - od 120 zł do 150 zł

Jeśli znajdą Państwo firmę, która proponuje niższe ceny od podanych tutaj odradzam korzystanie z usług tej firmy.

Szkoda pieniędzy, czasu i nerwów .

Wcześniej pisano o metodzie żelowej. Pani ma rację faktycznie w blokach w dużych aglomeracjach miejskich najlepiej sprawdza się ta metoda żelowa. Jest kompleksowa i długotrwała nawet do roku czasu, działa na prusaki , karaluchy i mrówki.

Również proponuje wyszukiwać firmy wyłączanie z metodą żelową jeśli mamy taki problem w bloku bądź restauracji, przychodni, w branży spożywczej itp.

Jeśli chodzi o pluskwy proponuje firmy, które stosują metodę IPM na pluskwy, a także metodę opryskową że środkami zakłócającymi metabolizm energetyczny pluskiew domowych tzw. środki 3 generacji gdzie cena zaczyna się zazwyczaj od 220 zl bądź niszczące pokrycie ochronne pluskwy poprzez związki krzemowe, tutaj już będzie drożej.
Przeglądając ogłoszenia zauważyłem, że niektóre firmy "walcząc agresywnie o klienta" oczerniają się wzajemnie negatywnymi opiniami "pseudo" klientów. Jeśli zauważą Państwo negatywne opinie na forach proponowałbym je filtrować i ignorować bo można przegapić profesjonalną firmę, która świadczy usługi na wysokim poziomie w przystępnych cenach.
Najbardziej rzetelnymi opiniami są opinie na portlach społecznościowych gdzie ludzie podpisują się swoimi twarzami, profilami tym samym opinie są godne zaufania. Poza tym można napisać do tych osób i się upewnić .
I na zakończenie jeszcze jedna ważna kwestia. Jeśli specjaliści zwalczająca szkodniki zajmują się rownież świadczeniem innych usług takich jak: pranie dywanów, sprzątanie, prace remontowo-budowlane, wywóz śmieci, elektryką , wyprowadzanie psów, naprawą komputerów czy telefonów itp proszę odpowiedzieć sobie na pytania tj.:
Czy chce korzystać z usług takiej firmy ? Czy faktycznie są specjalistami skoro znają się na wszystkim? Czy zrobią to dobrze ? Jak szybko wykonają zlecenie?
Mnie zawsze uczono, aby być dobrym trzeba skupić się na jednej rzeczy bo tak stajemy się "lekarzem pierwszego kontaktu " który zna się na wszystkim i automatycznie na niczym, następnie wypisuje skierowanie...
Prof. dr. hab. S. Ignatowicz

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2015, 14:25

mieliśmy w mieszkaniu podobny problem,ale walkę z insektami pomogli nam wygrać fachowcy z firmy http://e-leader.pl/ od tamtej pory mieszkamy czysto i schludnie,bez nieproszonych gości.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2015, 14:40

powiem tak, w Warszawie - moim zdaniem jedna chyba z lepszych firm - http://bugstop.pl/cennik-dezynsekcja szczerze polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2019, 18:33

Powiem tak, miałem okazję współpracować z różnymi firmami zajmującymi się dezynsekcją w naszym mieście, z większością mam raczej nieciekawe wspomnienia. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Green Style http://greenstyle.com.pl dzięki nim mogę spać spokojnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:55

To już drugi raz kiedy zamawiałem usługę w Prusatorze! Dlaczego drugi raz? Ponieważ po trzech latach znowu problem powrócił ! Zgadnijcie gdzie zadzwonię następnym razem, hehe?!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:56

Moja żona tak się składa, że ma okropny wstręt do prusaków (w sumie kto nie ma?!), reagowała cholerycznie prawie codziennie rano kiedy wstawała do pracy na 6 rano i po kuchni latały sobie nieproszeni goście! Krzyk, ryk – pewnie wszystkich na osiedlu potrafiła obudzić (i na co komu budzik ?! ). Jak rozumiesz musiałem sprawę załatwić szybko i co najważniejsze bezpiecznie dla naszego psa. Próbowałem różnych firm, problem powracał po miesiącu albo wcześniej – gwarancji żadnych nie uznawali tak więc można powiedzieć, że pieniądze w błoto zostały wyrzucone. Aż w końcu……BOOOOOOOM trafiłem na firmę Prusator – do której zawszę będę wracał i Tobie też polecam jeżeli chwalisz sobie profesjonalizm oraz REZULTATY! Podsumowując....pies żyje, małżonka nie wydziera się nad ranem, a ja się znowu wysypiam – jak to mówią: HAPPY WIFE HAPPY LIFE

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:56

Co sądzicie o usłudze ozonowaniu w warszawie ?! Coś pomaga na ten kurz i roztocza?!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2020, 05:59

Ozonowanie Warszawa poszukuje bo mam alergika na pokładzie.
Ktoś korzystał i faktycznie pomoga na kurz, roztocza i inne bakterie?!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe Liczba postów: 19 Grupa: Firmy budow... Ostatnio szukałem firmy, która oferuje solidne konstrukcje tymczasowe i trafiłem na https://www.ekodynamic.com.pl/. Mają w ofercie namioty, hale i różne rozwiąz...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 266 Grupa: Firmy budow... With CapCut Pro APK, I can easily create viral short clips. It’s built for social media success. The export speed in Minecraft Bedrock APK is super fast. I nev...
  • Księgowa Liczba postów: 82 Grupa: Firmy budow... Co sądzicie o systemie kadrowo-płącowym tj. ten - https://www.systim.pl/program-kadrowo-pl acowy? Zaletą takiego programu jest oszczędność czasu, eliminacja błęd...
  • Co liczy się dla reklamodawców na Instagramie? Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Z ciekawości zdecydowałem się wypróbować usługę zwiększenia lajków na Instagramie, żeby nieco poprawić widoczność jednego z moich wpisów. Nie spodziewałem się r...
  • Własna firma Liczba postów: 320 Grupa: Firmy budow... Założenie własnej firmy budowlanej to ambitne przedsięwzięcie. Poza znajomością branży, istotne jest skuteczne zarządzanie kosztorysami. Istnieją narzędzia, któ...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20002 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >