Dobra restauracja

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

17 maja 2021, 10:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli będziecie w Katowicach, to polecam przejść się na pizze do Bar-a-boo, albo na susi do Kioto sushi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2021, 14:04

Aż zgłodniałem :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2021, 11:16

Bylem tam kiedyś z żoną i mieli naprawdę smaczne jedzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2021, 15:49

Ciekawy temat, na pewno sprawdzę i mam nadzieję że jeszcze trochę wskazówek jednak się tutaj pojawi i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2021, 05:40

Ostatnio byłem w bardzo dobrej restauracji. Z tej restauracji jestem bardzo zadowolony.
____________________________________________________________ __
biuro nieruchomości warszawa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2021, 19:43

Jakiś czas temu wybrałyśmy się z mamą, do bardzo dobrej restauracji w Warszawie. Na obiad wzięliśmy polędwiczki z kurczaka z pieczonymi ziemniakami. danie nam bardzo smakowało, ale oczywiście nie mogło obejść się bez deseru. Na deser wybraliśmy ciasto z kremem chałwowym, podobne do tego https://olejrzepakowy.com/recipe/smazone-ptys ie-z-kremem-chalwowym-makiem-i-orzechami/. Z pewnością było trochę kaloryczne, ale smakowało obłędnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2022, 14:32

Ja polecam Zapiecek - jest pełno w warszawie :))

Ranking lodówek

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2022, 11:26

Jak będziecie w Warszawie to polecam wybrać się do restauracji Szkutnia. Mają rewelacyjne jedzenie i szeroki wybór dań.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2022, 18:45

Posiadasz restaurację? Jest wiele urządzeń które są niezbędne w gastronomii. Zmywarka jest zdecydowanie jednym z takich ważniejszych elementów wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego. Nie tylko bardzo oszczędza czas pracowników, ale również pozwala na szybsze wydawanie kolejnych posiłków . W gastronomii bardzo ważne jest to by posiłki były wydawane szybko i sprawnie . Dlatego taka zmywarka to najlepsze rozwiązanie. Tutaj znajdziesz zmywarki które możesz wynająć https://wynajmijzmywarke.pl/ Jest to świetne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2022, 07:07

Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju dania orientalne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 21 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • Budowa domu Liczba postów: 205 Grupa: Domy szereg... Rozpoczynając budowę, warto pomyśleć o odpowiednich materiałach i akcesoriach, które będą kluczowe dla trwałości projektu. Folie, membrany dachowe czy geosyntet...
  • restauracja bazylia Liczba postów: 49 Grupa: Domy szereg... Jeśli ktoś planuje wakacje i zastanawia się, gdzie zjeść smaczną pizza Mielno, to warto wcześniej rozejrzeć się za sprawdzonym miejscem. Dobra pizza nad morzem....
  • Remont Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napin...
  • Lo que nadie te cuenta sobre la experiencia de usu... Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... ¡Buenas, gente! ¿Cómo los trata el día? Quería pasar por acá para compartir una reflexión sobre algo que me di cuenta después de probar decenas de plataformas.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21007 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */