Jeśli możecie polecić jakąś sensowną firmę, która zajmuje się montażem instalacji fotowoltaicznych to proszę podajcie jakąś propozycje . Zależy mi przede wszystkim na dobrym terminie więc jeśli macie jakąś firmę, która będzie mogła się sprawnie zająć tematem to dajcie znać. Oczywiście jakość wykonania też będzie miała znaczenie.
Dobra firma od fotowoltaiki
Ostatnio na forum
- Zwalczanie domowych szkodników Liczba postów: 20 Grupa: Moja budowa W zakresie zwalczania wszelkiego rodzaju szkodników możecie śmiało zaufać firmie https://inpest.pl/samodzielna-dezynfekcj a-mieszkania/
- Samochody dostawcze Liczba postów: 94 Grupa: Moja budowa W przypadku gdy zależy Ci na solidnej i uniwersalnej skrzyni ładunkowej, to koniecznie zapoznaj się z ofertą producenta Pezetmot. Można znaleźć u nich takie roz...
- Jaki dom wybudować Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, Do wykończenia elewacji domu rekomenduję zastosowanie dobrej jakości styropianu, a także jednego, kompletnego systemu ocieplenia np. S5 z tyn...
- Gdzie zamówić projekt domu? Liczba postów: 76 Grupa: Moja budowa Warto pytać wszędzie. Może gdyby chodziło o wiatę to wtedy łatwiej jest znaleźć odpowiedź.
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 54 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....