Jeśli możecie polecić jakąś sensowną firmę, która zajmuje się montażem instalacji fotowoltaicznych to proszę podajcie jakąś propozycje . Zależy mi przede wszystkim na dobrym terminie więc jeśli macie jakąś firmę, która będzie mogła się sprawnie zająć tematem to dajcie znać. Oczywiście jakość wykonania też będzie miała znaczenie.
Dobra firma od fotowoltaiki
Ostatnio na forum
- Samochody dostawcze Liczba postów: 104 Grupa: Moja budowa W przypadku gdy zależy Ci na solidnej i uniwersalnej skrzyni ładunkowej, to koniecznie zapoznaj się z ofertą producenta Pezetmot. Można znaleźć u nich takie roz...
- Remont mieszkania Liczba postów: 251 Grupa: Moja budowa Remont to doskonała okazja, by pomyśleć o nowych rozwiązaniach dla wnętrza, a jednym z nich może być odświeżenie podłogi. Podłogi hybrydowe, łączące naturalny w...
- Komu zlecić budowę hali? Liczba postów: 51 Grupa: Moja budowa Zawsze warto zwrócić uwagę na jakość materiałów budowlanych, ponieważ mają one ogromny wpływ na trwałość całej konstrukcji. Dobrym rozwiązaniem może być wybór b...
- Logistyka Liczba postów: 51 Grupa: Moja budowa Nowoczesna logistyka to przede wszystkim informacja i kontrola nad ładunkiem w czasie rzeczywistym. Na stronie https://gdynia.net.pl/dlaczego-profesjon alna-obsl...
- W czym przechowywać rzeczy na budowie? Liczba postów: 11 Grupa: Moja budowa Zgadzam się, warto wziąć pod uwagę Alsanit, ale nie tylko ze względu na kabiny sanitarne, ale też np. wyposażenie szafek. Duży plus za trwałość i estetykę. W ko...