Gość: Kornelek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jutka kierownik
|
Ostatnio odwiedziłam warsztat samochodowy, żeby sprawdzić możliwości modernizacji auta i muszę przyznać, że instalacje gazowe lpg naprawdę robią robotę. Fachowcy doradzili mi, jaki system będzie najlepiej pasował do mojego silnika, a montaż przebiegł sprawnie i bez problemów. Auto teraz spala mniej paliwa i wszystko działa bez zarzutu. Polecam każdemu, kto myśli o ekonomicznej jeździe. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: EllisLap praktykant |
|
|
| |
offline r1t1k praktykant
|
|
|
| |
Gość: WilliamEssek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Julka praktykant |
|
|
| |
offline r1t1k praktykant
|
|
|
| |
Gość: lobik praktykant |
|
|
| |
Gość: lobik praktykant |
|
|
|
Dobry warsztat samochodowy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 709 Grupa: Trudne tema... I’d recommend trying Hammam Warsaw https://www.reinamassage.com/pl-pl/spa/h ammam The atmosphere is very calm and authentic, and the whole experience feels much....
- Moda Liczba postów: 6220 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się, jakie lakiery hybrydowe są najlepsze, jeśli chodzi o skład. Wiem, że wiele osób zwraca na to uwagę, bo nie każdy chce mieć na paznokciach chemi...
- Hydraulik Liczba postów: 31 Grupa: Trudne tema... Uważam, że najlepiej będzie porozmawiać na ten temat z hydraulikiem. Specjalista będzie wiedział, jakie rozwiązanie okaże się dla Was korzystniejsze. Trafionym....
- Agencje ochrony Liczba postów: 372 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
- biuro tłumaczeń poznań Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Według mnie dobrze prowadzone kursy językowe potrafią naprawdę zwiększyć pewność siebie podczas rozmowy. W ofercie szkoły językowej Glossa można znaleźć zarówno...