Dodatki do salonu

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

26 września 2017, 16:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie! Jestem w trakcie urządzania salonu. Poszukuję fajnych dodatków jak i mebli w stylu skandynawskim . Polecicie mi jakieś miejsce gdzie dostanę takie rzeczy? Zależy mi także aby były wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Dużo osób poleca taki sklep www.mandihouse.pl ponoć mają tam meble i dodatki w różnym stylu . Kupowaliście u nich ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2017, 10:24

Wstaw zdjęcie salonu i postaramy się pomóc dobrać już te konkretne dodatki do jego aranżacji :) Poszukiwania zacznij od dobrych sklepów internetowych, tam znajdziesz największy wybór.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2017, 21:23

Mi sie bardzo podobają dodatki do mieszkania wykonane z tworzyw sztucznych. Sama takowe projektuję, a potem ta firma mi je wykonuje http://www.boral.pl/ bardzo dobra jakość i szybkie wykonanie. Mogę śmiało polecić

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2017, 08:27

Też jestem zdania, że warto szukać w sklepach internetowych bo tam masz największy wybór i teraz podczas jesieni można znaleźć atrakcyjne rabaty i promocje.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2017, 15:22

Oj rabaty to i w stacjonarnych sklepach teraz też są , ale ten wybór faktycznie w internetowych sklepach jest bez porównania większy i mozna znaleźć prawdziwe cacuszka. W zeszłym roku robiłam takie poszukiwania i trafiłam na jagodowegokota, a tam to dopiero można dostać zawrotu głowy, ale mają fajnie wszystko zrobione i bez problemu mozna szybko znaleźć to czego szukamy. Przyznam, że nawet często zdarza mi się do nich zaglądać, ale faktycznie warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2017, 12:20

Styl aranżacji to kwestia gustu, kwestia indywidualne, ale już spójność wybranego kierunku to podstawa udanego efektu finalnego.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2017, 08:10

Często bardzo fajnym, ciekawym dodatkiem do salonu są same meble, chodzi mi konkretnie o regał oraz szafki w oryginalnym stylu, które możecie znaleźć na www.Regem.pl do tego wysoka jakość wykonania.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2017, 15:43

Meble nie są dodatkiem w żadnym wypadku. Meble są podstawowym elementem wyposażenia każdego pomieszczenia.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 12:01

Warto za dodatkami rozejrzeć się w Internecie, jest wiele sklepów oferujących takie dodatki. Nie muszą to być koniecznie meble przecież.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 12:48

Jak najbardziej, jeżeli mam coś polecać to właśnie aby poszukać dodatków do wyposażenia mieszkania w sklepach internetowych oraz na aukcjach allegro, gdzie teraz można znaleźć fajne promocje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 94 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli poszukujecie specjalistów zajmujących się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych to polecam współpra...
  • Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20485 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 228

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >