Mi po 3 latach przygotowań udało się rozplanować zarówno projekt jak i wszystkie prace budowlane, które będą przebiegały na działce. Samo wymyślenie projektu nie jest żadnym problemem. Dla mnie trudniejszą rzeczą było jego wykonanie, czyli budowa. Potrzebowałem do tego wielu narzędzi, których nie miałem na stanie, a występowała konieczność ich posiadania. Jeżeli chcemy zaoszczędzić na budowie i więcej poświęcić na projekt to warto pomyśleć w takim razie o wynajmie sprzętu budowlanego. Mi udało się tak to zorganizować korzystając z usług firmy http://www.ramirent.pl/
Dokonaj mądrego wyboru
«
Powrót do artykułu: Dokonaj mądrego wyboru | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Hydroizolacja zimą? To możliwe – pod warunkiem, że... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Bardzo ciekawy artykuł, szczególnie zwrócenie uwagi na odpowiednią technologię hydroizolacji zimą. Przy takich pracach warto pamiętać również o wcześniejszej oc...
- Nowoczesna aplikacja dla architektów Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Pierwsze uruchomienie rozbudowanej aplikacji może być trochę przytłaczające, szczególnie jeśli od razu pojawia się wiele zakładek, ustawień i dodatkowych funkcj...
- Okna aluminiowe: nowoczesny design, wytrzymałość i... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Elewacja domu Liczba postów: 178 Grupa: Budowa i re... Dzięki za podzielenie się swoimi doświadczeniami! Dobre rady dotyczące wyboru tynku i ochrony przed wilgocią są niezwykle cenne dla każdego, kto jest w trakcie....
- Dekoracyjne elewacje Liczba postów: 49 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Do dekoracji ścian zewnętrznych rekomenduję zastosować tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu na powierzchni ścian możemy uzyskać efek...