Dom - jakie meble w waszym wymarzonym?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

25 listopada 2015, 09:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Dom - jakie meble w waszym wymarzonym?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2015, 08:58

Oj, trudno powiedzieć - ja mam co chwilę tyle pomysłów na taki dom, że jakby mi przyszło urządzać, to nie wiem nawet od czego zacząć. Kilka dni temu w serwisie http://archiweb.pl/ oglądaliśmy projekty z realizacji nowoczesnych mieszkań z różnych firm, które je wykańczały, i powiem Ci, że pole wyboru jakie się dzisiaj ma w tym względzie, przy odpowiednich funduszach jest chyba nieograniczone.
Mnóstwo, mnóstwo możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2015, 13:00

Białe, białe i jeszcze raz białe. Najbardziej podoba mi się taki styl prowansalski, wszystko bardzo delikatne, jasne i klimatyczne, w takim domu czułabym się naprawdę każdego dnia cudownie, mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zrealizować to marzenie ;) Jak na razie próbują choć jakąś małą część tego stylu wprowadzić od mojego małego mieszkanka, dokupując właśnie takie białe mebelki . Teraz rozglądam się za taką białą komodą http://urzadzaj24.pl/44-komody-bia%C5%82e- , może macie pomysł, gdzie taką dostanę? Bo jeśli się nie znajdzie, to chociaż jeszcze nigdy nie kupowałam mebli przez internet, teraz na pewno się zdecyduję.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:50

W wymarzonym domu z całą pewnością nie może zabraknąć designerskich i nowoczesnych mebli,a tak się składa że pod tym względem chętnie pomożemy,wystarczy zerknąć na Quadre.pl i wybrać coś dla siebie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2018, 11:35

Zdecydowanie meble industrialne, uwielbiam minimalne formy i surowość klimatu, którzy tworzą takie meble :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2018, 17:09

Ja zawsze mam problem z zakupem odpowiednich krzeseł do stołu. Po prostu nie wiem, które pasują a które nie za bardzo. Tym razem mam zamiar kupić komplet stąd: http://lemag1.com.pl/120-stoly-i-krzesla-do-k uchni-salonu i będę miała problem z głowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2018, 11:14

Zwykle stawiam na nowoczesność, ale w połączeniu z klasyką, lubię minimalizm. Szukam mebli, które jednocześnie prezentują jakiś nowy trend, ale w swojej formie są na tyle bezpieczne, że po latach też będą wyglądać dobrze. Pół roku temu robiłam remont i to co mi z tego wyszło, to połączenie stylu hygge z klasyką właśnie. Powiem nieskromnie, że jestem zakochana teraz w swoim mieszkaniu :) Meble i lampy kupowałam głównie w Abrze, nie wszystkie ale większość, bo znalazłam idealne i niedrogie do tego. No coś pięknego :) W ogóle właśnie - warto też zwrócić uwagę na oświetlenie, czy sam wygląda lamp, to tworzy świetny efekt, a mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2018, 11:03

retro, jakies piękne retro, autentyczne meble z epoki (no róznych epok :D)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2018, 09:01

Jeżeli w dalszym ciągu poszukujesz wymarzonych mebli do swojego salonu czy generalnie domu, warto zerknąć na www.Meblodom.com.pl gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, w razie pytań chętnie pomożemy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2019, 15:20

Zawsze mi się wydawalo, że chce urządzić swój dom w nowoczesnym stylu. Co prawda mam dom po rodzicach, więc trudno go urządzić - nie ta zabudowa itp.
Ale... zmieniłem zdanie jak odwiedziłem Miasteczko Galicyjskie w Nowym Sączu. Styl XIX w miasteczka tak mi się spodobał, że postanowiłem przenieść to do życia mojej rodziny :D Przypomniał mi się dom babci, nawet kilka podobnych mebli udało mi się zdobyć.
Odnawiam antyki dla siebie, a to wszystko dzięki jednej wizycie w Nowym Sączu. polecam każdemu - a abstrahując - w Gospodzie mają tam fantastyczne jedzenie!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomysł na wakacje Liczba postów: 717 Grupa: Ciekawe pom... Kompleksowe przygotowania do sezonu żeglarskiego obejmują nie tylko prace przy kadłubie, ale przede wszystkim dokładny przegląd takielunku i instalacji pokładow...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 319 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Mieszkanie Liczba postów: 60 Grupa: Ciekawe pom... Koncepcja miasta 15-minutowego, czyli takiego gdzie wszystko masz w zasięgu pięciu minut piechotą, zyskuje popularność również w Polsce. Nowe osiedla coraz częś...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 39 Grupa: Ciekawe pom... Słuchajcie, wczoraj miałam okazję rozmawiać z koleżanką, która właśnie planuje swój ślub. Mówiła mi, że szuka inspiracji na zaproszenia i ogólnie na całą papete...
  • Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 33 Grupa: Ciekawe pom... I recently tried Chicken Road Uzbekistan and found it quite entertaining. The gameplay is simple but keeps you engaged, especially with the rising multiplier fe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 179

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */