Domek na narzędzia

« Powrót do grupy: Trudne tematy

3 stycznia 2025, 12:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiego domku na narzędzia? Wiem, że nie należą do najtańszych, więc nie chcę wpakować bezsensownie kasy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2025, 09:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie wiem czy jest coś bardziej pojemnego i w takiej super kasie jak https://kugro.pl/domek-narzedziowy-bristol-5mx3m/. Masz tutaj mocną konstrukcję, heblowane drewno c24 i porządnie wysuszone oraz podwójnie impregnowane. Jak jesteś gdzieś z okolic Częstochowy, to do 100 km od niej masz za free transport.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencja Prestashop Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja Prestashop - jaką polecacie? Chciałabym nawiązać współpracę z agencją oferującą tworzenie sklepów internetowych i rozwój ich widoczności.
  • praca i co dalej Liczba postów: 201 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy komuś na uczciwej pracy, to serio warto zacząć od https://mondi.pl/. Nie trzeba znać języka, nie trzeba mieć doświadczenia – ważne, że się chce pra...
  • Biznes forum Liczba postów: 105 Grupa: Trudne tema... Prowadząc biznes i wprowadzając produkty na rynek, kluczowe jest zaopatrzenie się w solidne opakowania. Wysokiej jakości folie, laminaty oraz ekologiczne rozwią...
  • Agencja reklamowa Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja reklamowa - jaką polecacie? Chciałabym nawiązać współpracę z agencją oferującą pozycjonowanie strony, czyli poprawę widoczności witryny w wynikach wyszu...
  • Wizerunek firmy Liczba postów: 33 Grupa: Trudne tema... Jeżeli potrzebujecie wykonać świadectwo energetyczne Waszego budynku, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Certyfi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19968 użytkowników

Użytkownicy online (5)

gości: 130

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >