Doświadczenie/dach

« Powrót do grupy: Trudne tematy

5 listopada 2024, 18:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Najczęściej wybieranymi w Polsce pokryciami dachu dwuspadowego są blachodachówki oraz dachówki ceramiczne i betonowe. Dwa ostatnie warianty narzucają jednak wiele ograniczeń, które mają wpływ na ostateczny projekt budynku (m.in. z uwagi na swoją wagę). Macie jakieś doświadczenie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2024, 18:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdy już wiemy, jaki powinien być kąt nachylenia dachu pod blachodachówkę, czas zastanowić się, jaka blacha na dach dwuspadowy będzie tą najbardziej odpowiednią. Wybór materiału oraz rodzaju powłok ochronnych wpływać będzie bowiem nie tylko na estetykę dachu, ale również na jego trwałość. Wiele więcej dowiedziałam się pod tym adresem - https://www.bmigroup.com/pl/braas/braas-faq/c o-najlepiej-na-dach-dwuspadowy/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 6720 Grupa: Trudne tema... Codzienne stylizacje to jeden z tematów, których najczęściej szukam na stronach poświęconych modzie. Szczególnie interesują mnie zestawy odpowiednie do pracy, n...
  • Zakup nieruchomości - porady Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Jak komuś zależy na osiedlach premium to Atal oferuje w Trójmieście coś naprawdę wyjątkowego czyli osiedle Zawiślańska. To kameralna inwestycja blisko plaży. Id...
  • Marketing szeptany - warto? Liczba postów: 55 Grupa: Trudne tema... Plan marketingowy na trzy miesiące nie musi być skomplikowanym dokumentem. Wystarczy określić główny cel, najważniejsze kanały, orientacyjny budżet oraz kilka w...
  • Ubezpieczenie - pomoc Liczba postów: 153 Grupa: Trudne tema... Ostatnio zastanawiałem się nad ubezpieczeniem zdrowotnym i znajomy polecił mi Bellvare - https://bellvare.pl/branze/ubezpieczenia -dla-prawnikow-i-branzy-prawnej...
  • Treningi Fitness ? Liczba postów: 202 Grupa: Trudne tema... Zastanawiam się nad wyborem skrzyni do domowych ćwiczeń i widzę, że dostępne są konstrukcje wykonane z różnych materiałów. Drewniane modele wyglądają na bardzo....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21319 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 408

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */