Doświadczenie/dach

« Powrót do grupy: Trudne tematy

5 listopada 2024, 18:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Najczęściej wybieranymi w Polsce pokryciami dachu dwuspadowego są blachodachówki oraz dachówki ceramiczne i betonowe. Dwa ostatnie warianty narzucają jednak wiele ograniczeń, które mają wpływ na ostateczny projekt budynku (m.in. z uwagi na swoją wagę). Macie jakieś doświadczenie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2024, 18:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdy już wiemy, jaki powinien być kąt nachylenia dachu pod blachodachówkę, czas zastanowić się, jaka blacha na dach dwuspadowy będzie tą najbardziej odpowiednią. Wybór materiału oraz rodzaju powłok ochronnych wpływać będzie bowiem nie tylko na estetykę dachu, ale również na jego trwałość. Wiele więcej dowiedziałam się pod tym adresem - https://www.bmigroup.com/pl/braas/braas-faq/c o-najlepiej-na-dach-dwuspadowy/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Why Flash Games Still Matter Today Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Ostatnio znalazłem przewodnik Magius i całkiem fajnie zbiera te informacje w jednym miejscu. Można tam sprawdzić ofertę kasyna, zasady bonusów, informacje doty...
  • Detektyw od zdrad Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Podejrzewasz, że partner lub partnerka Cię zdradza? Zamiast żyć w ciągłej niepewności, warto poznać fakty. Biuro Detektywistyczne Kaizen z Wrocławia zajmuje się...
  • Reklama firmy Liczba postów: 568 Grupa: Trudne tema... Ocena firmowego profilu wyłącznie na podstawie liczby polubień może prowadzić do błędnych wniosków. Dużo zależy od tego, jaki cel został ustalony na początku dz...
  • Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 239 Grupa: Trudne tema... Mnie dentysta polecił eleketryczną i tego sie trzymam :)
  • Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 118 Grupa: Trudne tema... Swoją drogą, jak to jest z tymi lekarzami, szczególnie w takich dziedzinach jak chirurgia oka? Ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który miał problem z wzrokiem i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21065 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 411

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */