Doświadczenie/dach

« Powrót do grupy: Trudne tematy

5 listopada 2024, 18:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Najczęściej wybieranymi w Polsce pokryciami dachu dwuspadowego są blachodachówki oraz dachówki ceramiczne i betonowe. Dwa ostatnie warianty narzucają jednak wiele ograniczeń, które mają wpływ na ostateczny projekt budynku (m.in. z uwagi na swoją wagę). Macie jakieś doświadczenie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2024, 18:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdy już wiemy, jaki powinien być kąt nachylenia dachu pod blachodachówkę, czas zastanowić się, jaka blacha na dach dwuspadowy będzie tą najbardziej odpowiednią. Wybór materiału oraz rodzaju powłok ochronnych wpływać będzie bowiem nie tylko na estetykę dachu, ale również na jego trwałość. Wiele więcej dowiedziałam się pod tym adresem - https://www.bmigroup.com/pl/braas/braas-faq/c o-najlepiej-na-dach-dwuspadowy/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kredyt gotówkowy Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która mówiła, że bierze pożyczkę w parabanku. Szukała czegoś na szybko i natknęła się na ofertę pożyczki online bez oprocentow...
  • Prezent dla szefa - zegarek? Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Zegarek to klasyka i jeśli celujecie w coś wypasionego, raczej nie popełnicie większego błędu — zwłaszcza jeśli znacie jego styl i wiecie, czy nosi na co dzień....
  • Jaki program magazynowy? Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... A good warehouse management program helps track inventory, organize orders, and improve overall efficiency. Choose software that offers real-time stock updates,...
  • Jaki samochód dla firmy? Liczba postów: 1150 Grupa: Trudne tema... Serio, ostatnio rozmawiałam z kolegą o tym, jak często zaniedbujemy takie rzeczy jak wycieraczki w samochodzie. Wiesz, to może być naprawdę niebezpieczne, zwłas...
  • zabiegi laserowe Liczba postów: 16 Grupa: Trudne tema... Swoją drogą, temat szpitali zawsze budzi emocje. Jakiś czas temu miałam sytuację, gdzie musiałam skorzystać z usług ortopedycznych. Trafiłam na stronę https://o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21329 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 243

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */