Drukarka - jaką wybrać ?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

4 listopada 2020, 19:11

Zgadzam sie: good 0 bad

też jestem za brotherem, bardzo łatwo kupić do niego zamienniki, activejet są łątwo dostępne do większości modeli, bo oni szybko wypuszczają swoje zamienniki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2020, 09:11

Dokładnie. Dużo osób kupuje dobre drukarki a wali filamentami z najniższej półki. A potem druk się nie spina i wiecej się trzeba narozkrecac, nacziścic i naustawiać niż to wszystko warte. A tak mając dobre filmanety nie ma tego problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2020, 09:17

Jeśli szukacie tonerów, to polecam wam ofertę: https://tonery-drukarki.pl/296-tonery Znajdziecie tam oryginalne i kompatybilne tonery do drukarek każdego producenta. Wysokiej jakości produkty oryginalne i zamienne w jakości premium z dożywotnią gwarancją.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2020, 19:55

Espon + zamienniki tonerów z Asarto. Kompatybilność 100%, 0 usterek, bardzo dobra jakość. Ja jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2020, 22:43

Jest to dobre rozwiązanie, bo jednak w firmie koszty drukowania potrafią być naprawdę duże. Asarto ma tonery w rozsądnych cenach, wydajne, dające druk naprawdę bardzo dobrej jakości

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2020, 20:56

też kupuję zamienniki activejet, najlepsza marka zamienników według mnie, są wydajne, dobrze drukują zarówno w kolorze jak i w czerni, są mocno nasycone, drukarka je od razu wykrywa

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2020, 21:52

Najważniejsze to wybrać drukarkę dobrą jakościowo, a później dokupować jej równie dobre tusze. Nie łatwo jest takie znaleźć, a najczęściej wiąże się to z dużym kosztem. Na stronie: https://tonatuszu.pl/ można jednak takie znaleźć w rozsądnych cenach, więc polecam kupować je właśnie tutaj.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2020, 13:57

Ja bym postawił na drukarkę laserową.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2021, 19:47

Przede wszystkim musisz sprecyzować, o jaką drukarkę Ci chodzi. Teraz jest tyle tych sklepów i modeli drukarek, że bez wątpienia każdy znajdzie coś, co spełni jego oczekiwania. Ja musiałem kupić drukarkę 3D do firmy i zdecydowałem się na ofertę sklepu https://3diy.eu/ bo mają sprzęt najwyższej jakości, a dodatkowo części dostępne od ręki, w razie potrzeby.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2021, 23:45

Heheh zgoda. No co do drukarek 3d to ja akurat współpracuję z firmą Firma 3D-TAL https://www.3d-tal.com/oferta.php Stosują druk przestrzenny metodą Direct Metal, która umożliwia tworzenie litych, metalowych części na podstawie plików CAD 3D. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, firma jest mega solidna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 37 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Firmy sprzątające - opinie Liczba postów: 112 Grupa: Trudne tema... A jeśli chodzi o firmy sprzątające nagrobki, to macie jakieś polecenia? Szukam na szybko kogoś sprawdzonego przed 1 listopada, bo niestety samemu ciężko wszystk...
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 400 Grupa: Trudne tema... Konto demo we Freedom24, rozpoznanie instrumentów i jazda. Na demie nie ma ryzyka. Jeśli nie pójdzie, to trudno, ale przynajmniej dowiesz się, czy to dla ciebie...
  • jak dobrać odpowiedni krem do swojej cery? Liczba postów: 132 Grupa: Trudne tema... W natłoku porad beauty łatwo trafić na strony, które bardziej sprzedają niż pomagają. Dlatego pozytywnie zaskoczył mnie KącikUrodowy, na który trafiłam na stron...
  • Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 79 Grupa: Trudne tema... Minecraft APK refers to the Android application package of the globally popular sandbox game Minecraft, designed for mobile devices. This version allows players...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20529 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >