Gość: deannrn60 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: queenvk9 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Miguelinjub praktykant |
|
|
| |
Gość: bruceat8 praktykant |
|
|
| |
Gość: mirkaa praktykant |
Chcę drukować zdjęcia na domowy użytek, ale boję się, że zamienniki tuszu nie będą miały tak dobrej jakości jak oryginały. Wiem, że https://www.checinski.com.pl/aranzacje/wybor- i-konserwacja-tuszu-do-epson-expression-home-xp-3100-dla-lep szych-wydrukow/ omawia jakość wydruku. Czy ktoś z Was używa sprawdzonych zamienników atramentów Claria do tego modelu Epson i jak ocenia ich trwałość w albumie lub w ramce? Czy warto kupować droższe, markowe zamienniki (np. ActiveJet) z gwarancją jakości, czy te tańsze, z nowym chipem, są tak samo dobre dla XP-3100? |
|
| |
| Reklamy Google |
Drukarka - jaką wybrać ?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Long-term reliability plays a critical role in outdoor riding satisfaction, which is why a true one-stop destination offers professional maintenance and repair....
- Kredyt na remont mieszkania Liczba postów: 66 Grupa: Trudne tema... Z perspektywy przedsiębiorcy temat kredytu hipotecznego, gdy B2B jest w walucie łączy się też z kosztami prowadzenia działalności. Ekspert Wrocław https://www.x...
- w trosce o samochód Liczba postów: 166 Grupa: Trudne tema... Decydując się na własny samochód, nie można zapominać o ubezpieczeniu. To jak nasza druga natura - musimy to mieć, by jeździć spokojnie. Przeglądając opcje, war...
- Gry komputerowe Liczba postów: 127 Grupa: Trudne tema... Nowe platformy umożliwiają połączenie ekscytacji gier online z analityką wydarzeń sportowych. Możesz studiować kształt zespołów, porównywać współczynniki i spra...
- Samochody poleasingowe Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Ja lubię przeglądać opinie i na samochody używane jest sporo porad dla osób, które chcą kupić auto, ale nie chcą wtopić. Takie podstawy, ale pomocne.