Dzbanek do filtrowania wody

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

6 maja 2013, 12:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Teraz dużo się tego widzi, jakieś gratisy do agd itp. i się zastanawiam czy duże znaczenie ma taka oczyszczana woda, jak to wychodzi finansowo, eksploatacja tych filtrów i czy taką wodę po oczyszczeniu można pić bez wcześniejszego przegotowania?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2013, 13:57

kamienia nie ma w czajniku. moim zdaniem to duża oszczędność,tym bardziej że dużo piliśmy wody niegazowanej butelkowanej. Jedynie duży jednorazowy koszt przy zakupie dzbanka, ale odkąd mamy dzbanek brita nie kupuję zgrzewek wody mineralnej,bo woda z dzbanka nadaje się do bezpośredniego spożycia i smakuje jak te butelkowe. I choć trzeba zmieniać filtry,to i tak taniej to wychodzi w moim przypadku niż woda butelkowana, co taki filtr przerabia od 100 do 150l.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2013, 17:31

Dzbanek dzbankiem.... ale słyszałem, że produkty FT-Line robią furrorę w dziedzinie uzdatniania wody... http://allegro.pl/nowosc-lepszy-od-osmozy-fil tr-ft-line-3-i3203334974.html

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2013, 12:05

Jeżeli chodzi o dzbanek do filtrowania wody- moim zdaniem bardzo dobry zakup, sprawdza się podczas codziennego użytkowania. Poza tym nie jest drogi,raz na jakiś czas należy pamiętać tylko o wymianie filtrów.

www.1lazienka.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2013, 12:25

Ja ze swojej strony mogę polecić filtry wody zelmer bo mają tanie wkłady i równie wydajne jak inni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2013, 14:21

Nie wiem jak inne ale ja mam dzbanek filtrujący electrolux ze wskaźnikiem zużycia filtra i pokazuje ile jeszcze pozostało do kolejnej wymiany. To bardzo wygodna opcja a tak jak patrzę to cenowo wszystko wychodzi podobnie. W sklepie rzadko kupujemy wodę butelkowaną od kiedy mamy dzbanek i da się zaoszczędzić na tym na pewno.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2014, 15:38

jeżeli zainwestuje się w dobry sprzęt to wkładów nie trzeba tak szybko wymieniać i ma się pewność,że woda jest odpowiednio oczyszczona. my z żoną zdecydowaliśmy się na taki filtr do naszego domu: http://sklep.osmoza.pl/filtr-do-wody-odwrocon a-osmoza-ro7-p-1.html jesteśmy z tego zakupu zadowoleni,bo teraz nie musimy kupować wody w butelkach i mamy jej w kranie pod dostatkiem. także oszczędzamy na zakupach i zyskujemy na zdrowiu.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2015, 14:07

Mnie starczy dzbanek z filtrem, nie mam złej wody, ale zapach mi nie pasuje, a Dafi ma dobre i cenowo przystępne filtry.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2015, 14:16

Jaki koszt takiego dzbanka?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2015, 09:44

Koszt takiego dzbanka wraz z filtrem to mniej więcej 50zł,a starcza na długo,poza tym wtedy wiesz jaką wodę faktycznie pijesz,moim zdaniem warto.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak uszczelnić brodzik? Liczba postów: 18 Grupa: Porady i op... (z tych niskich, choć to raczej bez znaczenia;)) akrylowy, kompozytowy, czy konglomeratowy? Ważne dla mnie: łatwość utrzymania w czystości bez zbędnych nerwów;)...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 463 Grupa: Porady i op... Bardzo warto! Bardzo! Szczególnie projekt techniczny, rzuty, przeróbki. Potem daje album każdemu wykonawcy i jak są dobrzy, a ja na takich trafiłem, to nawet ni...
  • Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Siemka, zastanawiam się czy każdy może robić coś takiego czy trzeba mieć konkretny charakter. Ja raczej nie jestem mega wygadany i nie wiem czy bym się odnalaz...
  • Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 332 Grupa: Porady i op... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://instalfilter.pl/produkty/filtry- workowe/filtr-workowy-poziomy/ , na której znajdziecie ofertęfirmy Instal Fi...
  • Tulejki zaciskowe Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Tulejki zaciskowe w wielu układach po prostu wymiękają, zwłaszcza tam gdzie mają za zadanie tłumić drgania albo pracować pod stałym naciskiem, guma po jakimś cz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21394 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 304

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */