Ekologiczne materiały

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

15 września 2011, 23:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Zapytam znajomego którą ocieplał. Budynek nie będzie uczęszczany na codzień, więc nie chcę zbytnio szaleć.
Może wystarczy ta sprzedawana obecnie w Castoramie - wczoraj zauważyłem, że mają KNAUF'a w swojej ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 września 2011, 09:37

w castoramie reklamowali wełnę szklaną więc nie wiem czy ona jest dla Ciebie odpowiednia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2011, 21:14

Na żywo nie oglądałem, tak tylko mówię bo zauważyłem na reklamie przejeżdżając samochodem :)
Kupować kupię chyba jednak w hurtowni budowlanej...
Cennik chyba jest taki jak na ich stronie, jak myślicie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2011, 11:51

ten cennik ma nieźle wygórowane ceny... z pewnością w hurtowni dostaniesz ją taniej

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2011, 23:45

Jak to w hurtowni - na pewno można podnegocjować cenę :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2011, 14:44

to pochwal się potem jak już upolujesz jakąś rozsądną okazje ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2011, 13:55

Panowie zlotaraczka i marekan to z pewnością jedna i ta sama osoba, która dostała chyba rozdwojenia jaźni :-)

Dziwi, że tak porządna firma jak Knauf płaci za takie zmiany osobowości hehe

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2011, 15:24

hehe wiadomo małą schizofrenia nikomu nie zaszkodzi :D

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2011, 15:39

Ostrożnie Panowie - przy schizofrenii mogą pojawić się stany depresyjne - nie stresujcie kolegi/kolegów ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2011, 01:16

Nie wiem kolego skąd Twoje dziwne oskarżenie ale zapewniam Cię, że jeszcze nie zgłupiałem żeby pisać sam ze sobą na forum...

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• fotowoltaika oplacalna? Liczba postów: 28 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta komponentów do instalacji OZE oraz systemów mocowań PV, to polecam Wam sprawdzić stronę https://sevrolloze.pl/panele-fot...
  • dofinasowania oze Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta komponentów do instalacji OZE oraz systemów mocowań PV, to polecam Wam sprawdzić stronę https://sevrolloze.pl/panele-fot...
  • Broncos LG Ben Powers will be positioned upon the... Liczba postów: 1 Grupa: Ekologiczny... In accordance toward 9Information Denver Mike Klis, Denver Broncos starting up still left defend Ben Powers is relocating upon the hurt e-book because of towar...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... Dokładnie, po takiej rozmowie dużo łatwiej podjąć decyzję, bo wiadomo, czego się spodziewać i jakie są realne koszty oraz korzyści. Bez audytu to trochę strzela...
  • Projektanci Wrocław – pracownia projektowa Liczba postów: 21 Grupa: Ekologiczny... This thread perfectly illustrates the need for escapism when dealing with complex topics like ecological design. From clicker games to Geometry Dash, everyone n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20451 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 236

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >