Elewacja

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

30 października 2021, 13:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Post a quick ad in over 250 countries worldwide
Classified Submissions Ad Posting and Website Promotion Service – Best classified ad posting service. Your ad posted to 1000's of advertising pages monthly automatically!
https://doscar.ru/ - mass classified ads posting

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2021, 16:08

Odnośnie poszukiwań profesjonalnej pomocy i jednocześnie najwyższej jakości w zakresie wykonanych prac odświeżenia, czy malowania elewacji to polecam odezwać się do firmy Rope Expert https://ropeexpert.pl/malowanie-elewacji/ która u nas budynkiem firmowym zajmowała się w tym roku. Wyszło to bardzo dobrze, też wszystkie niedoróbki, czy zniszczenia elewacji jakie się pojawiły przez te lata również poprawili. Pozdrawiam i oby się udało!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2022, 17:35

Zdecydowanie klasyczna, z bardzo dobrej jakości tynkiem. U mnie jest FoveoTech TN30 + w niektórych miejscach modelowany TSS 05 z efektem betonu. Polecam taką właśnie kombinację. 100% ładny i nowoczesny wygląd, do tego pełne zabezpieczenie przed warunkami i głównie bardzo mocnym nasłonecznieniem, bo u mnie mało drzew po prostu

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2022, 08:18

Foveo-Tech również polecam. Bardzo dobrej jakości tynki, które można aplikować samemu. Kwestia odpowiedniego przygotowania. Zapewniają estetykę i przede wszystkim również trwałość koloru, więc nie będziemy się obawiać o to, że za chwilę będzie konieczność ponownego i szybkiego malowania

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2022, 11:39

A czym myjecie elewację? Macie na to swoje sposoby?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2022, 08:07

Ważne, aby fasada była estetyczna i trwała. Dlatego trzeba kupować dobrej jakości materiały. W internecie znalazłem taki film https://www.youtube.com/watch?v=JDdTawm-b_Q&ab_channel=DomzC eg%C5%82y, dzięki temu wiem, co kupić, a czego naprawdę unikać, aby nie mieć kłopotów

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2022, 06:49

Na pewno warto zadbać o jak najwyższą jakość w zakresie wyboru odpowiedniego sprzętu oraz dodatkowych akcesoriów w zakresie odpowiednich elementów do wykonania prac elewacyjnych. Na przykład ja polecam zwrócić uwagę na taśmy tykarskie elewacyjne aby dobrze się trzymały i pomagały zrobić to z najwyższą starannością. Dlatego zajrzyj na https://tasmy-folie-narzedzia.pl/produkt/tasm a-tynkarska-pomaranczowa-elewacyjna-48mm-50m/ i dobrze się przygotuj do realizacji tego typu prac.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wakacje nad morzem Liczba postów: 106 Grupa: Trudne tema... My się zastanawiamy nad Costa Bravą w czerwcu i zbieramy oferty. Oasis Tours wpadli na krótką listę bo wyloty z Krakowa i sensowne ceny przez własny produkt. Da...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 413 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 37 Grupa: Trudne tema... Before installing a new Delta Executor release, take time to verify the download source and review the latest changes. Following the recommended installation st...
  • Hodowla królika Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Ja akurat planowałem założenie hodowli gęsi i chciałem wcześniej dokładnie policzyć koszty, bo nie wiedziałem czy wystarczy sama trawa czy trzeba doliczyć więce...
  • Skup mieszkań Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Talking to a lawyer might help you make sure you understand and can use all the terms of the deal wordle. If you can't sell the house, think about other choices...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21305 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */