offline Aga71 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
Witam. Tak sie składa, że u mnie w rodzinie jest mały alergik. U nas pomalowało się więc ściany farbą śnieżka jest edycja specjalna Disneya,i powiem szczerze, że te farby to nie jest żaden chwyt reklamowy naprawdę nie zawierają składników alergizujących,a co do alergików to uwierz, że farba nie wystarczy (to zależy jakie silne występowanie alergii) My musieliśmy również wymienić ogrzewanie, okna i podłogi niestety koszty makabryczne no ale zdrowie dziecka ważniejsze. Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Aga71 doświadczony
|
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
Szczerze mówiąc to słyszałam że takimi farbami są malowane samochody, ale teraz idziemy na przód z technologią wiem też, że te farby nano są grzybobójcze. Wątpie żeby te farby nadawały się do pomieszczeń domowych, chociaż... poczytaj sobie o farbach nano firmy tikkurila |
|
| |
Gość: Maczii praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
|
| |
Gość: Manny praktykant |
|
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowny Panie, |
|
| |
offline ikuhn praktykant
|
|
|
| |
offline walton84 praktykant
|
|
|
|
Farby kolorowe dla alergików
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 229 Grupa: Ciekawe pom... A stół okrągły gdzie mogłabym kupić?:)
- Ciekawy pomysł na salon i sypialnie Liczba postów: 146 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Klinkier z https://kingklinker.com/ zapewnia trwałość dekoracji, estetykę, jak również jest dostępny w różnych wersjach. Na uwagę zasługuje ró...
- Budowa domu a formalności Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Ja mogę Wam polecić usługi geodezyjne jakie oferuje firma https://geodetawaw.pl/ Ich doświadczenie i ogromna wiedza są gwarancją realizacji zlecenia na najwyższ...
- prawnik płock Liczba postów: 30 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 699 Grupa: Ciekawe pom... The straightforward design of Eggy Car is among its most intriguing aspects. The vibrant and colorful colors give the game Eggy Car a happy, approachable appear...