Fotelik samochodowy dla dziecka

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

9 sierpnia 2017, 16:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie! Poradźcie mi jakie foteliki dla dziecka do samochodu kupujecie ? jakie najlepiej się sprawdzają ? Czytałam że foteliki kiddy są bardzo dobre i fajnie sprawdzają się podczas podrózy , czy ktos z Was miał takie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2017, 16:48

Foteliki tylko takie, które mają przeprowadzone testy np. ADAC.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2018, 20:40

Małe dzieci to obowiązkowo w foteliku i to jeszcze wożone tyłem na przód. Oczywiście wożone z tyłu auta. Niby można wyłączyć poduszkę pasażera ale to nie oznacza, że podczas wypadku ona nie wystrzeli. Znane są przypadki, że jednak wystrzeliła. A starszego syna wozimy w Smart Kid Belt. To taki pas który adaptuje oryginalny pas do wzrostu dziecka. Oczywiście chodzi o starsze dzieci, powyżej 5 lat. Takie rozwiązanie jednocześnie uczy nawyku samodzielnego zapinania pasów. Patrząc ilu jeździ teraz bez zapiętych to taki nawyk jest wskazany.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2018, 22:53

chyba muszą mieć jakieś testy??

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2019, 15:55

Fotelik daje dziecku największe bezpieczeństwo, ale wiadomo, że starszak bardzo często już nie chce w nim jeździć. Niedawno dowiedziałam się o tym adapterze do pasów smart kid belt i muszę przyznać, że to naprawdę dobry i prosty wynalazek. Dziecko można bezpiecznie przypiąć pasami i wszędzie można ze sobą zabrać taki adapter.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2020, 17:10

Popieram przedmówczynię. Również ze swojej strony polecam pasy Smart Kid Belt - gwarantują dziecku bezpieczeństwo tak jak fotelik. Łatwo je przewozić bo są mniejsze i lżejsze od fotelika. Fajna aletrnatywa.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2020, 13:19

Ja mimo niewysokiej ceny jakoś nie mogłam się zdecydować ale w końcu po oglądnięciu tego filmu http://www.ranking-foteliki.pl/products/smart-kid-belt.html postanowiłam zakupić dla syna, bardzo szybko przekonałam się jakie to sprytne i funkcjonalne urządzenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2020, 08:37

Użytkownik Gość: Alla napisał: Ja mimo niewysokiej ceny jakoś nie mogłam się zdecydować
ale w końcu po oglądnięciu tego filmu
http://www.ranking-foteliki.pl/products/smart-kid-belt.html< br /> postanowiłam zakupić dla syna, bardzo szybko przekonałam
się jakie to sprytne i funkcjonalne urządzenie.

Najważniejsze że bezpieczne :) Testy hiszpańskiej idiada mówią same za siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2020, 23:11

Córkę wozimy z pasem Smart Kid Belt, za duża już na fotelik ,a podkłądki bym w życiu nie kupiła. Pas sprawdza się super, bezpiecznie dziecko jeździ, stabilnie siedzi. Mam do niego zaufanie

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2020, 17:54

Dla starszych dzieci także polecamy Smart Kid Belt, my go włąśnie kupilismy bo syn za duży na podkładkę i fotelik a z urządzeniem widze , że bezpiecznie jest przewozony. śmiało mogę psa polecić

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencje ochrony Liczba postów: 178 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Jak przygotować się do przeprowadzki? Liczba postów: 59 Grupa: Trudne tema... Jeżeli jesteśmy w temacie transportu to polecam wybrać dobrą firmę, która oferuje właśnie usługi transportowe. Ja w zeszłym roku korzystałem z pomocy firmy z M...
  • Taśmy transportujące Liczba postów: 24 Grupa: Trudne tema... Firma https://coneco-wolbrom.pl/ od lat działa w branży technicznej i oferuje naprawdę szeroki wybór produktów związanych z transportem przemysłowym. Mają rozwi...
  • Czy umiecie ze sobą rozmawiać ? Liczba postów: 76 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku korzystam z usług gabinetu psychologicznego Psyche Clinic - psycholog Bemowo , gdzie możecie skorzystać z kompleksowego wsparcia z zakresu psyc...
  • Kredyt gotówkowy Liczba postów: 89 Grupa: Trudne tema... Gdyby w kredycie były jakieś błedy zawsze możecie go zareklamować. tutaj zobaczycie jakie nieprawidłowości ze strony banku uprawniają do sankcji kredytu darmowe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20150 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 384

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >