Fototapeta w kuchni

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

25 sierpnia 2021, 21:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Szanowni Państwo,
Fototapeta jest świetnym pomysłem na dekorację, ale trzeba zadbać o prawidłowe przygotowanie podłoża. Musi być ono stabilne, równe, gładkie, bez pęknięć i ubytków. Dobrym rozwiązaniem jest zastosowanie gładzi wapiennej Śnieżka Acryl-Putz® RV13 Renova, która ogranicza możliwość rozwoju pleśni oraz grzybów. Dzięki niej uzyskamy równą i gładką powierzchnię stanowiącą bazę dla różnego rodzaju materiałów dekoracyjnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2021, 21:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Fototapety są teraz bardzo modne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rolety czy żaluzje? Liczba postów: 364 Grupa: Porady i op... Niezależnie co wybierzesz to odpowiednie produkty masz w ofercie https://www.drutex.pl/ który jest producentem stolarki okiennej. Masz nie tylko wybór ale i atr...
  • Jak należy dobrać dobry klimatyzator? Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... Wszystko zależy gdzie taka klimatyzacja ma być. Przede wszystkim jak ktoś ma restauracje czy inny budynek, to bardzo ważna jest tzw. wytwornica wody lodowej htt...
  • Czym podkleić okleinę ? Liczba postów: 198 Grupa: Porady i op... Jest wiele produktów w sklepie do podklejenia okleiny tylko trzeba dobrze poszukać. Sama jakiś czas temu podklejałam i było ok
  • Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 21 Grupa: Porady i op... Dla rodziny to nie wiem, ale pracy najlepiej szukać w internecie na tego typu stronach - https://www.praca.pl/ lub lokalnie. Mam wrażenie że ogłoszeń ostatnio j...
  • Gdzie zamówić wysokokaloryczny węgiel? Liczba postów: 799 Grupa: Porady i op... No to Bordon44 trzymamy kciuki i czekamy na opinie po sezonie grzewczym jak tam się sprawdza węgiel od KGM oraz czy jeszcze będziesz zamawiał od nich opał w prz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18320 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >