Gdzie kupić meble po niższej cenie? Sierpniowe obniżki w Atlas Meble Kuchenne

« Powrót do artykułu: Gdzie kupić meble po niższej... | « Powrót do grupy: Aktualności

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

11 lutego 2014, 15:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja najczęściej zaglądam do Agata meble, bo według mnie mają największy wybór mebli dobrej jakości w dość rozsądnej cienie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2014, 12:49

Niedawno właśnie w AM kupiliśmy narożnik, szafę i komodę, ale długo nie mogliśmy się zdecydować taki mają wybór...Jakościowo też wszystko ok, zamówiłam też u nich stół do jadalni i krzesła

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2014, 21:01

A ja kupiłam na www.meble71.pl i jestem zadowolona ponieważ ceny naprawde mają bardzo niskie i mają również super obsługę.
zamówiłam, przywieźli naprawdę polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2014, 21:13

Ja kupowałem z meble71.pl
wybrałem ten sklep z polecenia i naprawde jestem zadowolony.
Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2014, 16:06

Meble przez internet kupuje się wyłącznie od znanych sieci sklepowych, a nie w przypadkowych firmach, a różnice w cenach są rzeczywiście spore. Jednak nie wszędzie trafi się meble w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lipca 2014, 22:34

Sklep.meble.pl ma dużo promocji, szczególnie na meble ogrodowe - i akurat to się opłaca.
Na tym etapie można je kupić dużo taniej, nawet dwa razy. A wiadomo, że porządny zestaw będzie odpowiedni na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2014, 11:01

Od sierpnia powinno być najwięcej okazji, to już będa przeceny posezonowe, tak więc teoretycznie powinno się udać zrobić fajny deal. Oni rzucają w dobrej cenie porządne zestawy technorattanowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 10:11

Dużo fajnych przecen pojawiło się na sklep.meble.pl, oczywiście na meble ogrodowe, niektóre nawet zaskakująco dobre. Potencjał jest spory, kto ma jakieś sensowne oszczędności, może teraz kupić całkiem fajny zestaw, no ale właśnie - na to również potrzebna kasa.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2014, 11:37

Dość ciekawie wzornictwo i jakość użytych fabrykatów wygląda w ofercie sklepu internetowego z serwisu – rosanero.pl. Ja stąd mam stolik kawowy i stół do jadalni. Idealnie zrobione lakierowanie z wykorzystaniem oryginalnego włoskiego lakieru. To po prostu widać gołym okiem, że fachowa robota. Pozdrawiam!!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2014, 13:15

Kilka zakupów mi się ostatnio zdarzyło zrobić poprzez portal www.meblownia.net. Oni mają sklep stacjonarny w Opolu, ale też sprzedają online. Dobry kontakt ze sklepem, oryginalne rzeczy, nie żadne podróbki, no i ogromne rabaty...nawet siedemdziesiąt procent. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19896 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >