Gość: ZuzannaTt praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Aligru majster
|
Zawsze możesz się doradzić https://bissole.pl/ gdzie najbezpieczniej wybrać się na urlop. Jeżdżę z nimi od wielu lat - zawsze wszystko było zorganizowane na TIP TOP i wiele razy wskazali mi bardzo fajne miejscówki :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Józef inżynier
|
Słuchajcie, ostatnio trafiłam na fajny hotel w Bory Tucholskie. Wydaje się, że mają super warunki do relaksu, a pokoje wyglądają naprawdę przytulnie. Chciałabym tam pojechać na weekendowy wyjazd i odprężyć się w spa. No i właśnie, znalazłam ich stronę, więc możecie sami sprawdzić co oferują: spa bory tucholskie. Ciekawa jestem czy ktoś z was tam był? |
|
| |
offline dwitting praktykant
|
Malaga zachwyca połączeniem zabytków i nadmorskiego
klimatu. W czasie pobytu warto odwiedzić twierdzę
Alcazaba, katedrę i Muzeum Picassa. Spacer po porcie Muelle
Uno i chwila na plaży urozmaicą plan wyjazdu. Miasto
sprawdzi się o każdej porze roku, dlatego często trafia
na listę kierunków wybieranych na krótki urlop. |
|
|
Bezpieczne kierunki na lato — podróże w cieniu geopolityki i anomalii pogodowych
«
Powrót do artykułu: Bezpieczne kierunki na lato —... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- Kupujący mieszkania chcą dziś czegoś więcej niż do... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- XXXV Forum Ekonomiczne rusza 8 września: kluczowe... Liczba postów: 1 Grupa: Aktualności
- Międzynarodowy Dzień Bez Elektrośmieci: oddaj zuży... Liczba postów: 33 Grupa: Aktualności
- Jak prowadzić biznes w XXI wieku - czym jest elast... Liczba postów: 195 Grupa: Aktualności Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Dlatego polecam Wam stronę, na której znajdziecie obszerny....
- Modowa odpowiedzialność: kto naprawdę płaci za nas... Liczba postów: 5 Grupa: Aktualności