Gdzie kupić akcesoria CNC

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 marca 2018, 15:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli poszukujecie akcesoriów takich jak frezy czy noże to polecam wam zgłosić się do firmy www.p-aspi.pl Firma ta jest producentem sprzętu służącego do obróbki drewna. Świadczy też usługi związane z obróbką CNC.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2018, 13:08

Szeroki wybór akcesoriów CNC oferuje firma www.mikronar.pl, która zajmuje się ich wytwarzaniem. Często od nich kupuje narzędzia skrawające i jestem zadowolony z ich jakości. Polecam wam się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2018, 09:57

Moim zdaniem warto abyś rozważył współpracę z firmą która oprócz dobrej jakości sprzętu zapewnia również serwis oraz wspomniane części zamienne bądź akcesoria do maszyn CNC. My postawiliśmy na TBI https://www.tbitech.pl i śmiało mogę ich polecić ze względu na warunki współpracy oraz wysoką jakość części i samego sprzętu bo nawet z dużymi zleceniami radzi sobie dobrze bez spadków wydajności (czego nie mogę powiedzieć o sprzęcie innych mniejszych producentów).

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2018, 15:30

Do uzupełnienia wyposażenia warto rozważyć czy nie przyda się nitownica, jaką kupić http://dekoratordomu.pl/nitownica-pneumatyczn a-do-nitonakretek-kiedy-warto-kupic-na-co-uwazac-przy-zakupi e-nitownicy-pneumatycznej/ dla profesjonalnej firmy kilka wytycznych.

Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 17 września 2018, 15:32
Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2018, 15:22

W sieci dostępne są wszystkie niezbędna akcesoria CNC. Dobrej jakości akcesoria do laserów mają na akcesoria do laserów - wyłącznie markowe podzespoły oraz części zamienne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2018, 10:15

Jeżeli zajmujecie się obróbką metali to powinniście nawiązać współpracę z firmą taką jak www.skupmetalirzadkich.com.pl Zajmują się skupowaniem odpadków z metali rzadkich. Działają na terenie całego kraju.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2019, 10:31

Komu powierzyliście serwisowanie swoich maszyn CNC? Szukam sprawdzonej firmy z wieloletnim doświadczeniem na rynku. Korzystaliście może z usług www.serwiscnc.katowice.pl? Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2019, 00:17

A do czego chcesz te akcesoria CNC? Nie wiem... chcesz sterownik czy oprogramowanie cnc? Jest dużo różnych miejsc gdzie można kupić. Jednym z takich sklepów jest cs lab https://www.cs-lab.eu Jest tutaj bardzo duży wybór czy to oprogramowań, serwonapędów czy tez serwosiliników.Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2019, 14:47

Na pewno musicie zainwestować w narzędzia ustawczo-pomiarowe, dzięki którym ustawicie narzędzia skrawające i zwiększycie produktywność waszych urządzeń. Polecam wam skontaktować się z firmą www.ezset.pl Sam zakupiłem od nich narzędzia ustawczo-pomiarowe i jestem zadowolony ze swojego zakupu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2019, 08:25

Ja polecę firmę Kazimieruk- rzetelnie i solidnie z jakością w parze, cena adekwatna także jesli jeszcze się ktoś zastanawia, to warto spróbowac

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie artykułów higienicznych do gabinetu stomatologicznego to odsyłam do https://potrzebujetego.pl/ wszystko co potrzeba w dobrej cenie
  • Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 88 Grupa: Trudne tema... Po temacie alergii przy hybrydach zaczęłam szukać informacji o powrocie do stylizacji po przerwie. Tutaj było opisane, na co zwrócić uwagę i jak podejść do tego...
  • Świadectwa energetyczne Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... W procesie sprzedaży nieruchomości istotne jest ograniczenie ryzyka sporów pomiędzy stronami. Jednym z narzędzi, które temu sprzyjają, jest świadectwo energetyc...
  • Jak zadbac o samochód? Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Rozważam wizytę w salonie i na razie przeglądam ofertę na stronie toyota jaworski. Chciałabym obejrzeć kilka modeli na żywo, bo zdjęcia to jednak nie to samo. J...
  • samochód nowy czy używany Liczba postów: 646 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie zn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20609 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >