Gdzie można pograć na oryginalnych retro automatach w Warszawie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

dziś, 04:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym zagrać w klasyki takie jak Pac-Man czy Galaga, ale nie mam pojęcia, gdzie jeszcze działają takie maszyny. Może znacie jakieś bary, muzea albo inne miejscówki, gdzie można poczuć klimat dawnych lat?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 04:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Graliście kiedyś w grę Rally-X? To wyścigówka w labiryncie — bardzo fajna, chociaż to już stara gra. Pierwszy raz zobaczyłem ją na wystawie automatów. Teraz czekam na kolejną wystawę retro automatów w Warszawie, żeby znów w nią zagrać. Jeśli jesteście ciekawi, tutaj jest strona z dokładnymi informacjami https://automaty-do-gier.com.pl/ . Wystawa odbędzie się 25 grudnia w Warszawie. Już zaplanowałem sobie wyjazd na ten dzień. Teraz tylko trzeba jeszcze nazbierać trochę monet, bo wiele automatów działa na oryginalnych wrzutnikach. Jak chcecie, możemy się tam spotkać, pogadać o grach i pograć razem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chcę zagrać w gier crash Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... A próbowałeś grać w Demolition Derby? To jedna z moich ulubionych crash-gier tam nie chodzi o to, żeby dojechać pierwszy, tylko żeby jak najbardziej rozwalić p...
  • Praca za granicą dla budowlańca Liczba postów: 146 Grupa: Pasje forum... Jak znaleźć taką pracę?
  • Agencja Celna Warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Cześć! Chciałbym poznać wasze opinie na temat korzystania z usług agencji celnej w Warszawie. Czy macie doświadczenia z importem lub eksportem towarów za pośred...
  • Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 163 Grupa: Pasje forum... Ostatnio coraz częściej spotykam się z opiniami, że mobilny parawan RTG to obowiązkowy element wyposażenia nowoczesnego gabinetu diagnostycznego. Znalazłam ciek...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 101 Grupa: Pasje forum... Jeśli chodzi o sklepy z dodatkami męskimi, to mogę szczerze polecić sklep Dobrze Dodane - https://dobrzedodane.pl . Nie ma tam może setek produktów jak w dużych...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19790 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 141

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >