Gdzie najlepiej byłoby ubezpieczyć mieszkanie?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

20 marca 2015, 06:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatecznie zostawiłem kontakt na stronie comperia. Zobaczymy co powinni mi doradzić. Napiszę jak do mnie zadzwonią ( myślę , ze dzisiaj).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2015, 07:22

Ja aktualnie wykupuję takie ubedzpieczenie w PZU. Jest to wygodne ponieważ sam wynajmuję mieszkanie i zależało mi głównie na ubezpieczeniu od kradzieży. Z tego co widziałem oferują najwięcej w stosunku do ceny ubezpieczenia. Ale tka jak piszą wcześniej porównaj sobie jeszcze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 maja 2015, 10:59

Są gdzieś teraz promocje na ubezpieczenie domu i mieszkania? Podliczyłem sobie na kalkulatorze Cuk i wyszło nawet korzystnie do płacenia, ale jestem ciekawy czy może dają gdzieś jakieś dodatkowe bonusy.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2015, 11:19

No to właśnie w Cuk do ubezpieczenia dają pakiet 5 porad prawnych.Jak dzwoniłam po różnych TU to mi nic takiego nie zaproponowali,więc to chyba unikalna oferta.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 11:48

Mnie najkorzystniej wyszło w Generali, bo mam stała wysokość składki niezmiennej nawet po szkodzie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 13:29

Ja mam ubezpieczenie z Warty, juz od dluzszego czasu, ale w sumie nie orientuje sie dokladnie jakie moga byc inne oferty. Pewnie jakby poszukac w internecie, znajdzie sie wiele duzo bardziej konkretnych propozycji.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2016, 15:57

http://www.nowebielany2.com/ - Ogólnie uważam, że nowe bielany to naprawdę urocza okolica. Polecam ją wam.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2016, 11:16

Ja chcę pakiet wykupić auto i mieszkanie, to taniej wyjdzie http://cuk.pl/samochod/pakiet_oc_i_ac

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2016, 19:06

Mi też w cuk zaproponowano pakiet, to się dobrze kalkuluje.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 11:28

Użytkownik Gość: rest napisał: Ja chcę pakiet wykupić auto i mieszkanie, to taniej
wyjdzie http://cuk.pl/samochod/pakiet_oc_i_ac
O coś takiego mi chodziło właśnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencja Prestashop Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja Prestashop - jaką polecacie? Chciałabym nawiązać współpracę z agencją oferującą tworzenie sklepów internetowych i rozwój ich widoczności.
  • praca i co dalej Liczba postów: 201 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy komuś na uczciwej pracy, to serio warto zacząć od https://mondi.pl/. Nie trzeba znać języka, nie trzeba mieć doświadczenia – ważne, że się chce pra...
  • Biznes forum Liczba postów: 105 Grupa: Trudne tema... Prowadząc biznes i wprowadzając produkty na rynek, kluczowe jest zaopatrzenie się w solidne opakowania. Wysokiej jakości folie, laminaty oraz ekologiczne rozwią...
  • Agencja reklamowa Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja reklamowa - jaką polecacie? Chciałabym nawiązać współpracę z agencją oferującą pozycjonowanie strony, czyli poprawę widoczności witryny w wynikach wyszu...
  • Wizerunek firmy Liczba postów: 33 Grupa: Trudne tema... Jeżeli potrzebujecie wykonać świadectwo energetyczne Waszego budynku, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Certyfi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19969 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >