offline ![]() Gorsky praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Marchewa inżynier
![]() |
Swe oszczędności ulokowałam w nieruchomościach. Zainwestowałam w dwa mieszkania we Wrocławiu. Dobra lokalizacja, studenci, turyści biznesmeni zawsze szukają coś na wynajem. Ponieważ we Wrocławiu bywam rzadko cały proces wynajmu powierzyłam firmie DJN, która idealnie sprawuje pieczę nad mymi mieszkaniami. Ja comiesięcznie zbieram profity z ich wynajmu, nawet w chwili gdy mieszkanie stoi puste. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: jayeo1 praktykant |
|
| |
offline ![]() wiolaa7 inżynier
![]() |
Zależy na jakie ryzyko się godzisz. Jeśli na małe, to właściwie bezpieczne są jedynie lokaty i obligacje. Bardziej opłacalne są akcje, waluty, czy fundusze inwestycyjne, jak http://www.viennalife.pl/strefa-inwestowania/ platforma-funduszy/fundusze-inwestycyjne-zamkniete/ choć to inwestycje długoterminowe. |
| |
![]() Gość: Get A Loan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Get A Loan praktykant |
|
|
Gdzie ulokować swoje oszczędności
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 314 Grupa: Trudne tema... Przeglądając ranking najlepszych brokerów forex , warto zwrócić uwagę na licencje oraz regulacje, jakimi kierują się poszczególni brokerzy. Tylko legalni i dobr...
- pomoc z samochodem Liczba postów: 656 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://autokabina.pl/oferta/kabiny-laki ernicze/kabiny-lakiernicze-samochodowe-d la-motoryzacji/ , n...
- Jak zainwestować pieniądze? Liczba postów: 106 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, gdzie dzieci mogą uczyć się programowania w fajny i....
- Jak wybrać naprawdę wartościowe nasiona marihuany... Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Hej, temat jest ważny, bo jak się nad tym nie zastanowisz, łatwo trafić na kiepskie nasiona albo podróbki, które tylko frustrację przyniosą. Kluczowa sprawa to....
- Ankieta - Europejski Zielony Ład w kontekscie stol... Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Dzień dobry, Piszę pracę dyplomową w tematyce zmian w budownictwie związanych z Europejskim Zielonym Ładem. Posiadam ankietę do wypełnienia w celu zebrania opi...