Gdzie zamówić materiały reklamowe?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

19 sierpnia 2015, 19:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Kubek, choinka zapachowa...jeszcze długopis. Smycze już nie sa tak popularne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 sierpnia 2015, 15:40

Najlepiej w agencji reklamowej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2015, 17:26

Może koszulki, podkładki pod kubek. Albo długopisy, smycze do telefonu, opaski na rękę.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2015, 10:54

Zależy jakie materiały reklamowe? Czasami sami ostatnio kupiliśmy namioty reklamowe + balony reklamowe na stoisko na targach budowlanych, gdyby ktoś szukał to najlepsza oferta była od nich - http://www.aviotex.com.pl/ - natomiast mniejsze rzeczy jak jakieś druki to najlepiej w drukarniach się popytać za ile wykonają.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 12:20

to może postaw na coś dużego i zamiast drobnych rzeczy zaproponuj mu jakiś baner lub tablicę reklamową, tego na pewno nikt do kosza nie wrzuci;) ostatnio w taki sposób udało nam się nieźle rozreklamować naszą działalność bo firma www.service-media.pl przygotowała nam świetny baner reklamowy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2015, 09:49

A może warto skorzystać z dobrej drukarni Web-to-print Wydrukować ulotki, wizytówki, czy małe kalendarze z logo firmy. Wizytówki i ulotki zostawiać w hurtowniach, u znajomych sklepikarzy.A kalendarzyki mogą być np prezentem dla pierwszych klientów, czy znajomych pomagających nam w rozreklamowaniu naszej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 13:29

Zgadza się za bardzo kombinujesz lepiej zacząć od prostych rzeczy!

Ten post był edytowany przez genju2 dnia: 18 lutego 2016, 13:33
Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 13:33

Użytkownik Paweł1985 napisał: Ja zamawiałem ulotki składane i
wizytówki w drukarni www.fanatycydruku.pl. Wszystko szybko
i sprawnie załatwiłem - od projektu po wydruk. Ceny maja
bardzo konkurencyjne.

Nic dodać nic ująć bardzo dobry przykład

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2016, 13:35

Użytkownik olkos napisał: Polecam transport morski gdyż można za pomocą niego sprowadzić odpowiedni sprzęt do naszego kraju!

Ten post był edytowany przez genju2 dnia: 11 stycznia 2017, 12:41
Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2016, 14:48

W firmie Folioplast możecie zamówić torby reklamowe z nadrukiem. Myślę, że jest to jedna z tradycyjnych form reklamy, w którą warto zainwestować, więc jeżeli chcecie, to możecie przejrzeć sobie ich ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 204

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >