Gdzie zamówić materiały reklamowe?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

29 września 2016, 12:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Super, dzięki wielkie za porady :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2016, 13:31

Najlepiej wyślij zapytanie do paru firm. Będziesz mógł wybrać najlepszą ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2016, 10:30

Zgadzam się, zapytanie albo targi branżowe. Ja byłam ostatnio na targach i znalazłam parę naprawdę sensownych firm. Wszytskie możliwe gadżety były, kubki reklamowe, pendrivy, smycze, zapałki, nawet jakiś papier niby z kamienia, który nienasiąka wodą. No cuda wianki, reklama od a do z. Jedna drukarnia internetowa mi szczególnie przypadła do gustu, w kategorii kalendarz nie mieli konkurencji właściwie. W Wraszawie są najlepsze targi na Prądzyńskiego albo w Nadarzynie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2016, 16:47

Różne torebki foliowe możecie zamówić w Folioplast. Uważam, że jest to bardzo dobry producent tego typu produktów, więc warto zapoznać się z szczegółami ich oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2016, 21:45

Jeśli chodzi o kubki z nadrukiem, to najlepiej zerknąć sobie tutaj http://ceramika-reklamowa.com.pl. Moim zdaniem warto zainwestować w takie gadżety. Po pierwsze są funkcjonalne, a po drugie świetnie się sprawdzają. Klienci uwielbiają takie prezenty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2016, 12:14

takich firm jest teraz wiele więc an pewno uda się coś znaleźć.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2016, 23:14

Jeśli potrzebne są ci etykiety kolorowe, które nawiasem mówiąc są świetnym materiałem reklamowym, to polecam drukarnię http://unilogo-drukarnia.pl/co-robimy/etykiet y/. Niejednokrotnie wykonywali dla mnie zamówienia, nigdy mnie nie zawiedli

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 07:39

Materiały reklamowe można zamówić w firmie Panato, która ma bardzo duże doświadczenie w kreatywnych projektach. Przy pomocy konfiguratora plecaka stworzycie modny gadżet reklamowy, który potem z pewnością będzie wykorzystywany przez Waszych klientów. Szczególnie, że jego jakość jest na najwyższym poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 09:02

Gadżety reklamowe wolę z druk-ara.pl Zdecydowanie najtańsza drukarnia wielkoformatowa. Zamawianie online, niska cena, dobra jakość, krótki czas realizacji. Przeczytajcie artykuł https://www.druk-ara.pl/dlaczego-warto-zamien ic-drukarnie-stacjonarna-na-internetowa/ i zrozumiecie skąd moja decyzja ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2016, 15:15

Jeśli szukasz naprawdę eleganckich i dokładnie zrobionych wizytówek to polecam ludzi z Aganet. Kontakt jest na stronie aganet.eu. Dla mojej firmy przygotowali świetnie wizytówki z kaszerowaniem. Jeszcze u nikogo innego nie widziałem takiego łączenia. Są jakby dwie warstwy sklejone. Raz, że sama wizytówka zyskuje dzięki temu na grubości, a dwa, że wygląda nietuzinkowo. A o to chodzi moim zdaniem, żeby wizytówka się wyróżniała.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >