Grafik komputerowy

« Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie

9 listopada 2020, 08:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Znajoma ostatnio mi się pochwaliła że skorzystała z bardzo dobrego grafika komputerowego https://kusnierczak.pl .Z tego grafika naprawdę warto skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2021, 16:21

Niedługo będę potrzebował grafika

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2021, 05:41

Kumplowi pokaże ten wątek. Jego ten wątek na pewno bardzo zainteresuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2021, 15:33

A ten grafik ma jakieś ciekawe portfolio? Wyślij. Pozdrawiam! :D

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2021, 13:51

Mógłby chociaż dodać portfolio...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2022, 18:00

W sumie ja raczej samodzielnie nie jestem w stanie robić żadnej grafiki ale jestem zdania, że doskonałą opcją jest właśnie infografika. na pewno zachęcam każdego do przeczytania wpisu https://dogadamycie.pl/blog/czym-jest-infogra fika-i-do-czego-sluzy/ ponieważ to właśnie tam na jej temat fajnie napisano.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2023, 17:50

W sumie chcę jeszcze dodać, że jeżeli faktycznie ktoś interesuje się grafiką to w takiej sytuacji na pewno bardzo ważnym jest aby wiedzieć na ten temat jak najwięcej. Myślę, że bardzo ważnym jest aby zaglądać na blog https://cherry-studio.pl/blog/ gdyż tak naprawdę to właśnie tam doskonale o tym piszą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacja smart home - kogo polecacie? Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... Dajcie namiar na jakąś firmę, która zajmuje się wykonywaniem instalacji z domem inteligentnym. Jeśli możecie coś pod tym kątem poradzić, znacie jakąś firmę któr...
  • Adaptacja kontenerów - co o tym sądzicie? Liczba postów: 858 Grupa: Innowacje w... Happy wheels is a dangerous obstacle course that is a lot of fun. There are a lot of different characters in different levels. This is a fun game that you shoul...
  • maty wejściowe stalowe Liczba postów: 1 Grupa: Innowacje w... Poszukuję mat wejściowych do firmy które zbierają brud przed wejściem do budynku. W necie natrafiłem na polentex czy ktoś już korzystał z ich usług? co sądzicie...
  • Hale magazynowe producent Liczba postów: 2735 Grupa: Innowacje w... Wydaje mi się ze w takich halach podstawowe elementy do suwnice, wciągarki, żurawie czy różnorodne wózki widłowe. Taki asortyment na 100% możesz znaleźć w firmi...
  • Zabezpieczenia przeciwpożarowe Liczba postów: 110 Grupa: Innowacje w... Jeśli chodzi o systemy sygnalizacji pożaru to uważam, że jest to konieczność nie tylko dla tych, którzy dbają o bezpieczeństwo. Tak na prawdę systemy przyzywowe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18304 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 86

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >