Hotel

« Powrót do grupy: Noclegi

28 września 2017, 23:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie są sprawdzone hotele w okolicy Płocka?
Szukam czegoś gdzie można zorganizować szkolenie z BHP dla pracowników i ewentualnie wynając noclegi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2017, 23:28

Dobrze że pani założyła te grupe, brakowało tutaj w sumie czegoś takiego. Hotel Płock? Znam jedno takie miejsce, gdzie można wynając sale na szkolenie czy konferencje i wynająć pokoje. Ładne miejsce, ma prestiż więc i szkolenia będą wyglądać tam profesjonalnie http://www.hoteltumski.pl/ tutaj jest oferta hotelu pod tym adresem.

Ten post był edytowany przez StaszkaZ dnia: 2 października 2017, 13:05
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2017, 16:29

My wynajmowaliśmy tuż pod Płockiem w Jordanowie w Hotelu nad Wisłą - hotelik.com.pl. Ceny atrakcyjne, bardzo fajna akustyka sali konferencyjnej. Rezerwowaliśmy też kilka pokoi- czysto i estetycznie. Do tego przepiękny ogród, ale to już po szkoleniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2019, 19:32

Ja najczęściej nocuję w stolicy :D Wybieram wtedy apartamenty Warszawa wynajem, które można obejrzeć na https://yesapartments.pl/ . To naprawdę nowoczesne noclegi!

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2019, 16:45

No ja wam powiem że niedawno byłem w Warszawie i zatrzymałem się w tym http://hotellord.pl/hotel-lord-warszawa-okeci e hotelu i był to bardzo dobry pomysł. Hotel ma duże przestronne pokoje, obsługa bardzo dobra, mają świetne SPA z którego nie raz skorzystałem. Do tego leży niedaleko centrum i lotniska Chopina, dojazd jest dobry. Polecam bo będziecie zadowoleni jak i ja byłem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Dofinansowania typu "Czyste Powietrze" Liczba postów: 1 Grupa: Programy Un... Cześć, czy ktoś z Was ogarniał ostatnio temat dofinansowań typu „Czyste Powietrze” albo inne programy unijne pod modernizację domu? Szczerze mówiąc, im więcej....
  • ginekolog Liczba postów: 1 Grupa: Zapytanie.p... Hej, wiem że wybór lekarza to trudna sprawa, dlatego podrzucę coś od siebie – dla mnie dobrym wyborem okazał się gabinet ginekologiczny wyszków. Trafiłam przez....
  • ginekolog Liczba postów: 1 Grupa: Zapytanie.p... Hej, wiem że wybór lekarza to trudna sprawa, dlatego podrzucę coś od siebie – dla mnie dobrym wyborem okazał się gabinet ginekologiczny wyszków. Trafiłam przez....
  • jaki kompresor wybrać? Liczba postów: 2 Grupa: Zapytanie.p... Dobór kompresora warto zacząć od określenia realnych potrzeb, bo inne wymagania ma domowy warsztat, a inne profesjonalne zastosowania. Liczy się nie tylko moc i...
  • Pompa ciepła i fotowoltaika Liczba postów: 4 Grupa: Ogrzewanie No dokładnie, bez zobaczenia domu to trochę strzelanie na ślepo. Każdy ma inne warunki, więc ciężko brać jedną radę za pewnik. Też muszę sprawdzić to EasyEko.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 319

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */