Gość: Wagter praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Marianna4952 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Akacjowa ALeja na Radzyminie - porównajcie sobie stawki na podobnych osiedlach w stolicy. Kosmiczne różnice w stawkach. Czy ma sens przepłacanie aż takich kwot? Moim zdaniem to zdecydowanie pozbawione sensu, ale każdy oczywiście powinien robić jak uważa. Po co ładować się w kredyt, który będzie rujnował normalność? |
|
| |
Gość: RufimGam praktykant |
|
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Rozpientość cenowa jest dość duża. Wszystko tak naprawdę zależy od tego gdzie szukamy i w jakim standardzie. Do tego jak poszukacie mieszkanie, które kwalifikuje się np. na MDM można sporo oszczędzić w Warszawie sprawdzony deweloper buduje przy Kowalczyka 1 Bliski Tarchomin jeśli nie kojarzycie to sobie poszukajcie w googlach są zdjęcia, lokalizacja moim zdaniem bardzo fajna. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Wesleyjaina praktykant |
|
|
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
|
|
| |
offline Sarge fachowiec
|
Prawda jest taka, że można sobie poszukać fajnie skomunikowanego osiedla pod Warszawą i kupić mieszkanie sporo taniej. Przykłady takich ciekawych inwestycji jest całkiem sporo nie wiem czy kojarzycie Osiedle Radnych 2 ? Jeśli nie to odsyłam do ich FB - https://www.facebook.com/Osiedle-Radnych-2-22 3038558101283/ można poczytać jak to wygląda teraz mają jakąś promocję do końca maja. |
|
| |
offline green6 fachowiec
|
Kto co lubi, ale nie chciałam mieszkać za Warszawą ze względu na utrudnione dojazdy. Skorzystałam z pomocy pośrednika Eugeniusza Jaworskiego, który doradził mi dzielnicę Wilanów. Komunikacja jest tu bardzo dobra, a jeszcze powstają dodatkowe linie do centrum i na Wolę. Pod nosem mam też centra handlowe i wszelkie najważniejsze punkty, a jednocześnie mieszkam z dala od zgiełku centrum. |
|
| |
Gość: szman praktykant |
|
|
|
Ile musimy mieć na mieszkanie w Warszawie?
«
Powrót do artykułu: Ile musimy mieć na mieszkanie... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Budowa domu na kredyt Liczba postów: 25 Grupa: Inwestycje Sprawdźcie sobie stronę https://autokabina.pl/oferta/kabiny-laki ernicze/ , na której znajdziecie ofertę firmy AutoKabina, która jest producentem kabin przemysło...
- Amazon zainwestuje 23 mld zł w Polsce. Nowe centra... Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Amazon’s planned investment of PLN 23 billion in Poland highlights the continued growth of e-commerce infrastructure and opportunities for thousands of online s...
- Nowa hala produkcyjna w Kaliszu Liczba postów: 56 Grupa: Inwestycje Dokładnie, przy maszynach w hali nie ma miejsca na przypadkowe decyzje, bo każdy błąd może zatrzymać produkcję albo opóźnić montaż. Poza doświadczeniem firmy wa...
- Jak drony mogą pomóc w kupnie działki. Liczba postów: 9 Grupa: Inwestycje Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie autoryzowanego sklepu z dronami i akcesoriami od firmy DJI, to polecam Wa...
- Nowoczesny parking- inwestycja która zarabia pieni... Liczba postów: 26 Grupa: Inwestycje Użytkownik Gość: Juliusz Michalski napisał: Inwestycja w nowoczesne parkingi może być naprawdę dochodowym przedsięwzięciem, szczególnie przy odpowiedniej lokali...