offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ohnsorge praktykant
![]() |
Zysk jest trudno oszacować. Podobne pytania często były
zadawane na różnych forach np tu na forum inteligentnych domów. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() emax kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: Marek77 praktykant |
|
| |
offline ![]() Alarmserwis_pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() remontomat doświadczony
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() green_girl majster
![]() |
Po pierwsze to ile zaoszczędzisz zawsze zależy od tego jak
duży dom masz, jaką technologię zastosujesz i oczywiście
od tego jaki sprzęt wybierzesz. |
| |
![]() Gość: Karol00 praktykant |
Dokładnie, nie da się tak jednoznacznie ocenić ile można zaoszczędzić mając system wentylacji wraz z odzyskiwaniem ciepła. Nie ulega jednak wątpliwości, że oszczędności są. Warto się zgłosić do firmy, mającej w tym duże doświadczenie, jak np. Apeco z Wrocławia. |
| |
offline ![]() lolek112 doświadczony
![]() |
można sporo zaoszczędzić: TUTAJ sporo o tym piszą :) |
| |
![]() Gość: picture praktykant |
|
|
Ile zaoszczędze?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Szukam klepsydry do sauny Liczba postów: 13 Grupa: Inteligentn... https://chilismenu.info/ typically runs in most U.S. locations from about 3 PM to 6 PM on weekdays (some locations also offer it all day on weekends), offering....
- Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 81 Grupa: Inteligentn... Z ciekawości zajrzałam na https://ventars.pl, bo temat rekuperacji przewijał się w kilku rozmowach o energooszczędnym domu. Strona wygląda konkretnie – zero lan...
- Układ paliwowy Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... With simple one-touch gameplay, Stickman Hook captivates players with its realistic physics and fast-paced gameplay.
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Jak dbać o rolety, aby zachować ich żywotność? Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... W temacie rolet do domu czy firmy warto zerknąć na ofertę Rol-Art to producent rolet Kielce. Dziś to jeden z najbardziej rozpoznawalnych graczy na rynku. Mają n...