Od dawno stosuję impregnat Vidaron na swojej działeczce i muszę przyznać, że jak wcześniej do końca nie wierzyłem w sens używania impregnatu do drewna to jak teraz patrzę efekt przerósł moje oczekiwania. Jak ktoś ma tak samo jak ja niech zostawi mały fragment bez malowania i zobaczy po latach jak wygląda różnica.
Gość: kid praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że impregnacja drewna jest bardzo ważna aby drewno było trwałe polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz impregnatów do drewna i metalu czajników pojemników koszy żarówek i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Przy renowacji drewnianego tarasu zacząłem bardziej interesować się tematem zabezpieczania drewna przed wilgocią i zmiennymi warunkami atmosferycznymi. W trakcie szukania informacji natrafiłem na https://njordprotect.pl/na-czym-polega-impreg nacja-drewna/ i znalazłem tam sporo konkretnych wskazówek. Artykuł jest napisany prostym językiem, a jednocześnie wyjaśnia najważniejsze kwestie związane z impregnacją. Dzięki temu łatwiej zrozumieć, jak dbać o drewno i jakie rozwiązania warto rozważyć, żeby zachowało dobry wygląd przez długi czas. |
|
|