Gość: karonskibogdan praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kamik praktykant |
U mnie super sprawdzają się grzejniki na podczerwień od producenta STIMTALUX https://www.stimtalux.com/. Grzeją tak jak trzeba, a pobierają naprawdę mało energii, no i są w bardzo dobrej cenie, zdecydowanie polecam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: romnb praktykant |
Jeżeli chodzi o rozwiązania technologiczne, to mogę polecić firmę, która realizuje dokumentację technologiczną dla naszego przedsiębiorstwa, mówię tu o DM engineering S.C. z Bydgoszczy http://www.dm-engineering.pl/us%C5%82ugi. Tam pracują prawdziwi specjaliści i przygotowana przez nich dokumentacja jest kompleksowa i nigdy nie mamy im nic do zarzucenia, polecam serdecznie. |
|
| |
offline olek992 fachowiec
|
Wiecie, jak dokumentacja medyczna przechowywanie musi się odbywać? Ja na szczęście mam odpowiednie informacje i teraz wiem, z jakiego programu mogę sobie skorzystać, aby wszystko było ok. Koniecznie sami też powinniście sobie zerknąć, bo na pewno możliwości jest sporo. |
|
|
Inteligentne rozwiązania technologiczne
«
Powrót do artykułu: Inteligentne rozwiązania technologiczne | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Szybka budowa domu z prefabrykatów keramzytobetono... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Sama prefabrykacja jest szybka, ale później niestety zaczyna się zabawa z logistyką i dowiezieniem tego na działkę
- Czy warto budować dom na zgłoszenie, czy lepiej z... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Deciding between different construction permits requires a clear understanding of your long-term goals for the property. Choosing the done999 game setup for you...
- Od wypalanej gliny do energooszczędnego domu – ewo... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 51 Grupa: Budowa i re... W pracy z wózkami widłowymi w środowisku magazynowym liczy się przede wszystkim niezawodność i minimalizacja awarii. Coraz więcej producentów stawia na sprawdzo...
- Dach na lata, nie na sezon. Sekret tkwi w akcesori... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...