offline zlotaraczka doświadczony
|
|
| Ten post był edytowany przez zlotaraczka dnia: 28 kwietnia 2012, 23:21 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: mirek30 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
|
|
| |
Gość: Marwik praktykant |
Dzięki za szybką odpowiedź. W takim razie chyba nie mam co się zastanawiać tylko wybrać tą, ponieważ jak do tej pory nie mogę znaleźć podobnej wełny, która by mniej pyliła. Zależy mi zarówno na montażu jak i jakości. A jakiej grubości u siebie użyłeś? Ja zastanawiam się pomiędzy 25 a 30 cm ale nie wiem czy to nie za dużo. |
|
| |
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Katarzyna S. inżynier
|
|
|
| |
offline enfrog doświadczony
|
|
|
| |
offline Katarzyna S. inżynier
|
|
|
| |
Gość: gosc2015 praktykant |
Termoizolacyjna masa do
likwidacji mostków termicznych i do docieplenia od
wewnątrz na bazie aerogelu (najlepszy izolator na
Świecie) |
|
| |
offline buchu fachowiec
|
|
|
|
Izolacja dachu wełną.
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Remont dachu i malowanie Liczba postów: 22 Grupa: Robimy dach Hurtownią w której znajdziecie dachówki, blachodachówki modułowe, blachodachówki pod wymiar, rynny, blachy trapezowe, blachy na rąbek, podsufitki, okna dachowe....
- Казик Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach
- Ocieplenie i wygłuszenie poddasza z blachodachówką... Liczba postów: 40 Grupa: Robimy dach blacha jest ok, nie ma przecieków. Moje scenariusze: 1. filia, wełna, folia, płyta 2. wełna, folia, płyta Wełna ma spełnić funkcje głównie wygłuszenia, ale i t...
- Blacha trapezowa Liczba postów: 83 Grupa: Robimy dach Jeśli ktoś wykonuje dachy z blach trapezowych, to serio warto ogarnąć temat wypełnień. Ja trafiłem na https://dm-systemydachowe.pl/produkty/wy pelnienia-blach-tr...
- Porządna blachodachówka - opinie Liczba postów: 53 Grupa: Robimy dach It also fosters interactive learning through gamified activities and real-world problem-solving exercises, making education less monotonous and more motivating....