Gość: Igori2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Igori2 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: kkaroe32 praktykant |
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
Januszko - tak, zgadzam się. Aluhaus w aluminiowym segmencie drzwi robi na prawdę konkretną robotę. Ja jednak nie lubię się ograniczać z ofertą do 1 producenta i dlatego mam u siebie Wikęd i Hormann do zaoferowania klientowi. Dla mnie te 3 firmy w drzwiach aluminiowych na prawdę wyczerpują temat kompletnej oferty. Każda z w/w marek ma bdb. jakości produkt. |
|
| |
Gość: kris93 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca. Łatwiej zmniejszyć otwór niż go poszerzyć. Można zrobić to np. poprzez domurowanie kawałka ściany, wklejenie XPS (na górze otworu tylko) albo zastosowanie np. poszerzeń bocznych takich jak w Wikęd czy KMT. Takie systemowe rozwiązanie jest najłatwiejsze w użyciu, nie kosztuje dużo i jest już dopasowane wymiarami do ościeżnicy. |
|
|
JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 114 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Jakie rolety? Liczba postów: 349 Grupa: Montujemy o... Mam dużo okien w dużych formatach . Ostatni dom od strony lasu . Żaluzje tylko tam gdzie nasłonecznienie będzie nam przeszkadzać . Z żaluzji zrobisz ala roletę....
- okna Liczba postów: 150 Grupa: Montujemy o... Podczas wymiany okien w domu długo szukałem firmy, która nie tylko sprzedaje, ale też ogarnia montaż i później pomoże w serwisach. Trafiłem na firmę Bramotechni...
- Jakie okno zamontować w łazience? Liczba postów: 14 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta okien, drzwi lub rolet zewnętrznych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://mirox.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę firmy....
- Okna do domu Liczba postów: 89 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz firm do wymiany okien to rzuć okiem na Domega. Słyszałam że mają solidny montaż i nie zostawiają bałaganu po robocie.