Aplikacje do lokalizowania telefonu – przydatne narzędzie
czy zbędny dodatek? Dzięki nim można szybko odnaleźć
zgubione urządzenie, monitorować trasę dziecka czy
zwiększyć poziom bezpieczeństwa bliskich. Jakie macie
doświadczenia z tego typu aplikacjami? Czy rzeczywiście
się sprawdzają?
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adam445 kierownik
|
Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SpyDrone - wykrywanie gps , która zajmuje się usługami związanymi z wykrywaniem podsłuchu i lokalizatorów GPS. Sam skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pomocy. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline kazik99 fachowiec
|
Na uzywanyiphone.pl podoba mi się to, że wszystko wygląda przejrzyście – konkretne modele, różne stany wizualne, różne pojemności. Dla kogoś, kto chce wejść w świat Apple, ale nie rzucać od razu kilku tysięcy, to idealne miejsce. Da się upolować coś zadbanego i w dużo lepszej cenie. |
|
| |
offline Rios inżynier
|
W branży wizualnej jakość sprzętu ma bezpośrednie przełożenie na finalny efekt naszej pracy oraz zadowolenie klienta, dlatego inwestycja w optykę to proces, który nigdy się nie kończy. Każdy, kto choć raz trzymał w ręku jasną stałkę, wie, że plastyka obrazu jest nie do podrobienia przez żadne oprogramowanie smartfona. Często przeglądam oferty specjalistyczne i muszę przyznać, że ekupon na aparaty fotograficzne i obiektywy pozwala realnie zaoszczędzić przy przejściu na system bezlusterkowy, który jest teraz standardem w branży. Jeśli natomiast Wasza działalność wykracza poza samą fotografię i zajmujecie się również produkcją filmową lub streamingiem, to warto sprawdzić ekupon rabatowy na sprzęt foto-wideo, gdzie wybór oświetlenia studyjnego i mikrofonów jest naprawdę imponujący. Czy według Was w dobie sztucznej inteligencji generującej obrazy, klasyczna fotografia ma jeszcze szansę przetrwać jako rzemiosło? Jakie parametry matrycy są dla Was kluczowe przy wyborze nowego body – rozdzielczość czy może zakres tonalny i praca na wysokim ISO? Chętnie dowiem się, czy preferujecie kupowanie sprzętu fabrycznie nowego z pełną gwarancją, czy raczej szukacie okazji na rynku wtórnym, ryzykując brak wsparcia serwisowego. |
|
| |
offline osiem inżynier
|
Swoją drogą, ostatnio przeszukałam kilka stron z ofertą na odbitki zdjęć, bo chciałam wydrukować parę wspomnień z wakacji. Serio, w niektórych miejscach ceny były naprawdę wysokie. Natknęłam się na odbitki zdjęć i wygląda to bardzo obiecująco. Mają fajne opcje i w miarę przystępne ceny, więc chyba skorzystam. Jak wy robicie z takimi rzeczami? |
|
| |
| Reklamy Google |