Jak zabezpieczyć telefon komórkowy - iPhone 12

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

21 marca 2025, 15:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Aplikacje do lokalizowania telefonu – przydatne narzędzie czy zbędny dodatek? Dzięki nim można szybko odnaleźć zgubione urządzenie, monitorować trasę dziecka czy zwiększyć poziom bezpieczeństwa bliskich. Jakie macie doświadczenia z tego typu aplikacjami? Czy rzeczywiście się sprawdzają?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2025, 12:39

Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SpyDrone - wykrywanie gps , która zajmuje się usługami związanymi z wykrywaniem podsłuchu i lokalizatorów GPS. Sam skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony z uzyskanej pomocy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2025, 12:55

Na uzywanyiphone.pl podoba mi się to, że wszystko wygląda przejrzyście – konkretne modele, różne stany wizualne, różne pojemności. Dla kogoś, kto chce wejść w świat Apple, ale nie rzucać od razu kilku tysięcy, to idealne miejsce. Da się upolować coś zadbanego i w dużo lepszej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2026, 21:34

W branży wizualnej jakość sprzętu ma bezpośrednie przełożenie na finalny efekt naszej pracy oraz zadowolenie klienta, dlatego inwestycja w optykę to proces, który nigdy się nie kończy. Każdy, kto choć raz trzymał w ręku jasną stałkę, wie, że plastyka obrazu jest nie do podrobienia przez żadne oprogramowanie smartfona. Często przeglądam oferty specjalistyczne i muszę przyznać, że ekupon na aparaty fotograficzne i obiektywy pozwala realnie zaoszczędzić przy przejściu na system bezlusterkowy, który jest teraz standardem w branży. Jeśli natomiast Wasza działalność wykracza poza samą fotografię i zajmujecie się również produkcją filmową lub streamingiem, to warto sprawdzić ekupon rabatowy na sprzęt foto-wideo, gdzie wybór oświetlenia studyjnego i mikrofonów jest naprawdę imponujący. Czy według Was w dobie sztucznej inteligencji generującej obrazy, klasyczna fotografia ma jeszcze szansę przetrwać jako rzemiosło? Jakie parametry matrycy są dla Was kluczowe przy wyborze nowego body – rozdzielczość czy może zakres tonalny i praca na wysokim ISO? Chętnie dowiem się, czy preferujecie kupowanie sprzętu fabrycznie nowego z pełną gwarancją, czy raczej szukacie okazji na rynku wtórnym, ryzykując brak wsparcia serwisowego.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2026, 11:46

Swoją drogą, ostatnio przeszukałam kilka stron z ofertą na odbitki zdjęć, bo chciałam wydrukować parę wspomnień z wakacji. Serio, w niektórych miejscach ceny były naprawdę wysokie. Natknęłam się na odbitki zdjęć i wygląda to bardzo obiecująco. Mają fajne opcje i w miarę przystępne ceny, więc chyba skorzystam. Jak wy robicie z takimi rzeczami?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencje ochrony Liczba postów: 387 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Potrzebuje porady prawnej Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Witam. Sprawa wygląda następująco: od 1992 roku mieszkam w domu, który formalnie w księgach wieczystych wciąż widnieje na moich nieżyjących dziadków. Przez cały...
  • Metalizowanie próżniowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Metalizowanie próżniowe pozwala osiągnąć bardzo atrakcyjne efekty wizualne. Produkty wyglądają bardziej premium i nowocześnie. Metalizacja plastiku jest szeroko...
  • Agencja marketingowa Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić strone, gdzie znajdziecie ofertę agencja interaktywna quality factor , świadczącej kompleksowe usługi związane z marketingiem...
  • Kredyt na remont Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... Dobry wieczór! Bardzo doceniam Twoje zachowanie i szukam świetnej opcji w postaci platformy do obstawiania zakładów online. Jak zwykle, nie wiem nic o https://c...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21090 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 337

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */