offline ![]() szpula33 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Zetka inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Brikin majster
![]() |
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....
- Remont mieszkania Liczba postów: 241 Grupa: Moja budowa Witam, Baluss www.baluss.pl to firma, oferująca bogaty wybór elementów balustrad oraz uchwytów do szkła, bardzo dobry do nowoczesnych i eleganckich konstrukcji...
- Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 26 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
- Wszechstronne działanie w codziennej profilaktyce Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Po intensywnym treningu, kiedy we włóknach mięśniowych powstają mikrouszkodzenia, to właśnie białko wkracza do akcji, by je naprawić i z solidną nawiązką nadbud...
- Agencja Prestashop Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Agencja Prestashop - jaką polecacie? Chciałabym nawiązać współpracę z agencją oferującą tworzenie sklepów internetowych i rozwój ich widoczności.