offline szpula33 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Zetka inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Brikin majster
|
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- The Ultimate Test of Rhythm, Reflexes, and Precisi... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Think you have fast reflexes? Geometry Dash Lite is ready to prove otherwise. This addictive rhythm platformer challenges players to guide a geometric icon thro...
- do my assignment for me with plagiarism-free guara... Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... This is a great resource for students! Finding help is like mastering stickman hook 3—you need to navigate through challenges to reach your goals. With The Stud...
- Oprogramowanie systemowe Liczba postów: 50 Grupa: Pasje forum... Coraz więcej firm stawia na automatyzację zamiast ręcznego wypełniania timesheetów. W TimeCamp https://www.timecamp.com/pl/ai-time-trac king-agent/ AI uczy się w...
- Inwestycja w nieruchomości Liczba postów: 27 Grupa: Pasje forum... mam pytanie dotyczące wyceny nieruchomości w Warszawie. Coraz częściej słyszę, że ceny mieszkań zależą nie tylko od dzielnicy, ale nawet od konkretnej ulicy czy...
- Jakie biuro nieruchomości możecie polecić we Wrock... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hejka, jak teraz najlepiej podejść do inwestycji w nieruchomość, szczególnie chodzi mi o Wrocław. Kto robi faktycznie dobre analizy rynku i zna się na rzeczy lo...