offline szpula33 praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Zetka inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Brikin majster
|
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Moda Liczba postów: 6273 Grupa: Trudne tema... Moda i styl to dla wielu osób sposób wyrażania siebie, a dzięki różnorodności dostępnej w sieci każdy może znaleźć coś dla siebie. Warto zerknąć na strony propo...
- Jaki dom wybudować Liczba postów: 10 Grupa: Moja budowa W moim przypadku trafiłem na ofertę EC CONSTRUCTION - Generalny wykonawca budowlany Warszawa podczas poszukiwania generalnego wykonawcy inwestycji budowlanej. F...
- Rzetelna firma budowlana Liczba postów: 40 Grupa: Trudne tema... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy EC CONSTRUCTION - Generalny wykonawca budowlany Warszawa , która oferuje komplek...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 561 Grupa: Pasje forum... Dopiero projektujemy przestrzeń sprzedażową i zupełnie nie wiem, jaki układ bramek będzie najbardziej optymalny. Natrafiłam na stronę marki Nova, która oferuje....
- Jak zabezpieczyć telefon komórkowy - iPhone 12 Liczba postów: 19 Grupa: Trudne tema... Zastanawiałem się ostatnio nad zmianą abonamentu komórkowego i trafiłem na bardzo przydatny ranking abonamentów telefonicznych komórkowych. To świetne źródło in...