offline ![]() szpula33 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Zetka inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Brikin majster
![]() |
Podpisuję się w całej rozciągłości. Niepewność na rynku jest teraz tak dużo, że równie dobrze jak gwałtowny spadek, możemy mieć jutro gwałtowny skok. Mogę jedynie potwierdzić, patrząc po tym, co tam oferują agencje nieruchomości, że obecnie faktycznie jest największy wybór tanich mieszkań, ale też rośnie nimi zainteresowanie. |
|
Jak będzie się kształtowała cena mieszkań w najbliższych 4-5 latach?
«
Powrót do grupy: Cena mieszkań
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 311 Grupa: Trudne tema... Przeglądając ranking najlepszych brokerów forex , warto zwrócić uwagę na licencje oraz regulacje, jakimi kierują się poszczególni brokerzy. Tylko legalni i dobr...
- Jak znaleźć idealnego lekarza? Liczba postów: 483 Grupa: Pasje forum... Ostatnio coraz więcej mówi się o znaczeniu zdrowia psychicznego w kontekście ciąży i połogu. Sama jestem na etapie planowania rodziny i zastanawiam się, czy war...
- Ankieta - Europejski Zielony Ład w kontekscie stol... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Dzień dobry, Piszę pracę dyplomową w tematyce zmian w budownictwie związanych z Europejskim Zielonym Ładem. Posiadam ankietę do wypełnienia w celu zebrania opi...
- Pit 2020 Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Cześć, pomyślałam że podzielę się z Wami moimi odczuciami w temacie rozliczeń PIT. W końcu to bardzo aktualny temat i myślę, że wiele osób on zainteresuje. Otóż...
- wegetarianskie przepisy Liczba postów: 104 Grupa: Przepisy ku... Discover unbeatable Sonic Happy Hour prices on your favorite drinks and snacks every afternoon. Whether it’s half-priced slushes or classic corn dogs, these dea...