Jeżeli chcecie zadbać o Wasz samochód, skorzystać z usług mycia, czyszczenia środka lub korekty lakieru, to polecam Wam sprawdzić firmę Madness Detailing, która oferuje kompleksowe usługi z zakresu detailing Warszawa Warszawa . Czy ktoś z Was również korzystał z ich usług?
offline ![]() adam445 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sargo praktykant |
Oczywiście jest to bardzo dobry pomysł jak ktoś dba o auto żeby skorzystać z takich usług. Jednak jest też inna tańsza opcja. Wystarczy kupić dobre kosmetyki samochodowe i zrobić całą robotę samemu. Czytałem tu https://showcarshine.pl/blog/blog/co-to-jest- aktywna-piana-i-jak-jej-uzywac-wszystko-o-aktywnej-pianie też o aktywnej pianie, jej też nie należy pomijać bo jest bardzo ważna jeśli chodzi o prawidłowe mycie samochodu |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Artuur832 praktykant |
Przejście z diesel na lpg zaczyna interesować coraz więcej osób, bo paliwo drogie, a oszczędności mogą być spore. Zwłaszcza przy cięższych autach, które dużo palą i jeżdżą regularnie. Tylko trzeba pamiętać, że taka modyfikacja wymaga dokładnego zestrojenia , inaczej nie będzie z tego ani oszczędności, ani płynnej jazdy. |
| |
offline ![]() barto776 fachowiec
![]() |
Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy, która zajmuje się importem auta z usa oraz Kanady. Dzięki ich pomocy udało mi się zakupić mojego wymarzonego Mustanga w mocniejszej wersji silnikowej. |
|