My poszliśmy już bardziej zdecydowanie i przyszłościowo. Nie chcieliśmy zamawiać synowi biurka na chwilę, bo za niedługo wyrośnie. Kupiliśmy mu biurko z regulacją wysokości z MG Store, dzięki czemu teraz pasuje mu idealnie, a jak nasz nastolatek podrośnie możemy wyregulować jego wysokość. Biurko jest solidne więc posłuży mu na lata na pewno. Regulacja wysokości to fajna opcja.
Gość: arczi praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Janiemoge praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: ixasjuhukoge praktykant |
|
|
| |
Gość: oyeenoh praktykant |
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Marzyło mi się biurko, które pozwoliłoby mi pracować wygodnie i zdrowo po wiele godzin każdego dnia. Znalazłem rozwiązanie w Di Volio https://tiny.pl/zsb1xy12 Elektryczna regulacja wysokości działa płynnie i cicho, mogę siedzieć lub stać w zależności od nastroju i tego czego potrzebują moje plecy. Po kilku tygodniach praca przy komputerze jest znacznie mniej męcząca, a kręgosłup naprawdę odczuwa ulgę. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: jorgevx9 praktykant |
|
|
| |
Gość: joshuayv8 praktykant |
|
|
| |
Gość: Normandsteem praktykant |
It's unbelievable |
|
| |
Gość: Tom Donnell praktykant |
That's a smart move planning ahead! Adjustable height desks are a lifesaver as kids grow. My son's always slouching, so I'm thinking about getting one too. It's great to hear about your positive experience. Talking about fun, if your son enjoys sports, maybe he'd like Basketball Stars! It’s a fun game to play. Thanks for sharing your experience! |
|
|