Jak sprawdza się rekuperator na dużej powierzchni?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

28 listopada 2024, 09:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy rekuperator, na ogromnej powierzchni w magazynie się sprawdzi? Ma ktoś założony i może się wypowiedzieć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Yes, a recuperator can work in a large warehouse, provided it's properly sized for the space and airflow needs. It improves energy efficiency by recovering heat from exhaust air. For HVAC-related engineering assignments or design guidance, an engineering assignment writing service can assist with technical details and complex calculations effectively.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Agencja pracy Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Na poczatku na pewno ale wraz z biegiem lat i zdobytego doswiadczenia mozliwosci są duzo wieksze. W mondi jako operator wozka widłowego robote znalzłem w tydzie...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 423 Grupa: Trudne tema... Czy są tutaj osoby, które potrzebują pomocy w przypadku spraw związanych z prawem lub podatkami? Osobiście zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi mi....
  • ubezpieczenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Trudne tema... W kwestii ubezpieczenia nieruchomości śmiało możecie skorzystać z oferty od https://tueuropa.pl/ubezpieczenia-mieszk ania-i-domu.htm Oferują również ubezpieczeni...
  • Odbiór odpadów niebezpiecznych Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam firmy, która realizuje odbiór odpadów niebezpiecznych Warszawa. Jaką możecie mi polecić?
  • jak transportować duze gabaryty Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... Jeśli potrzebujesz kompleksowego operatora logistycznego, polecam wziąć pod uwagę PFC https://pfc24.pl/ Świadczą usługi spedycyjne na najwyższym poziomie, zapew...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19426 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 286

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >