Jak udekorować dom na święta? Tradycyjne i nowoczesne ozdoby świąteczne

« Powrót do artykułu: Jak udekorować dom na święta?... | « Powrót do grupy: Wnętrza

16 grudnia 2014, 15:18

Zgadzam sie: good 0 bad

A macie jakieś adresy sklepów, w któerych mozna kupić takie rzeczy? albo blogi które pokauzja jak takie cos zrobic?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2014, 16:50

hmm ikea ma sporo fajnych rzeczy.

________

jak szybko schudnąć i robić to skutecznie ? Sprawdź te tabletki na odchudzanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2016, 15:14

Chyba to właśnie najbardziej banalne sposoby są tymi najlepszymi, sami zerknicjie - https://www.twojpasaz.pl/pl/c/Lampki-swiatecz ne/15
Czy ktokolwiek z Was nie ma lampek na choince? Nie używa ich w czasie świąt? Nie chce mi się wierzyć...

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2018, 16:40

A mogą być sklepy działające on-line? Jeśli tak, to polecam Ci zajrzeć do sklepu Happenings.pl, gdzie sama zamówiłam już sobie naprawdę fantastyczne, piękne szklane bombki, które na święta Bożego Narodzenia będą jak znalazł do udekorowania choinki ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2021, 12:07

Na Dekolo.pl warto zerknąć. Mają i gotowe ozdoby świąteczne, i akcesoria do robienia ich hand made. Styropianowe bombki, stojaki na nie, kolorowe piórka, wstążki - prawdziwe cuda można z tego wyczarować. I warto z tego skorzystać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2021, 09:43

Dekoracje świąteczne to nie problem. W moim przypadku zdecydowanie gorzej jest z jedzeniem. Zastanawiam się więc w tym roku nad taką opcją jak catering świąteczny Lublin: https://kuchniaotwarta.com/specjalne/catering -swiateczny-2021-na-twoim-swiatecznym-stole/. Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2024, 13:56

Ja myślę, że różnego rodzaju dekoracje świąteczne można przede wszystkim podziwiać w galeriach handlowych oraz w przestrzeni miejskiej. W takich miejscach na pewno pracuje wiele różnych osób, aby efekt był naprawdę zaskakujący. Na stronie https://ipb-decoration.eu/ możecie sprawdzić ofertę firmy, która zajmuje się iluminacjami oraz dekoracjami świetlnymi, które głównie w okresie przedświątecznym i świątecznym cieszą się sporym zainteresowaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2024, 01:04

Myślę, że w temacie dekoracji warto będzie najpierw zdobyć jakąś wiedzę, a potem dopiero szukać konkretnych rozwiązań. W sieci znajdziesz mnóstwo blogów, takich jak ten - https://girlanda-ogrodowa.pl/girlandy-ogrodow e-dekoracja-na-kazda-pore-roku - na którym masz masę wiedzy na temat wyboru idealnych dekoracji i tak dalej. Myślę, że to z pewnością pomoże Ci w ostatecznym zakupie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2026, 22:26

dekoracje z metalu do domu mogą być dobrym wyborem, gdy salon jest już umeblowany, ale nadal brakuje w nim jednego charakterystycznego akcentu. Zamiast dodawać kolejne niewielkie przedmioty na komodzie czy półkach, można wykorzystać wolną powierzchnię ściany. Metalowy motyw dobrze wygląda nad kanapą, szafką RTV albo niską komodą, szczególnie jeśli jego rozmiar odpowiada proporcjom mebli. Tego rodzaju dodatki można zestawiać z drewnem, szkłem oraz prostymi tkaninami, dlatego pasują do wielu współczesnych aranżacji. Warto zwrócić uwagę także na kolor ściany, ponieważ odpowiedni kontrast pozwoli lepiej wyeksponować wzór. Jeden starannie dobrany element może sprawić, że całe pomieszczenie będzie wyglądało na bardziej przemyślane i kompletne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21035 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 402

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */