Jak unikać oszustów?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

13 grudnia 2011, 19:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Budowa domu to duża inwestycja, na wiele lat. Tym ważniejsze, by jej realizacją zajęli się właściwi ludzie. Jak ktoś ma szczęście, to znajdzie firmę z polecenia, która wykona robotę dobrze. Jak ktoś nie ma szczęścia (albo budujących znajomych) to musi radzić sobie inaczej.

Ciekaw jestem: jak szukacie wykonawców? Jakie metody macie na wyłapywanie oszustów i partaczy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2011, 23:37

Jeśli chodzi o wykonawców, to najlepsi są tacy z polecenia. I oczywiście muszę dostać od ekipy nr tel do innych ludzi, gdzie wykonywali podobne prace. Jak kręcą i nie chcą podać to znaczy coś jest nie tak

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2011, 00:17

No to jest dobry sposób, w sumie w internecie ufać nie można opinią bo podstawią swoich ludzi i tyle

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2011, 20:21

Poszukuje dobrej ekipy i materiały budowlane Oświęcim i z okolic, proszę o polecenie wyłącznie osobiście sprawdzonych fachowców i składów, z góry dziękuje:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2013, 20:03

Użytkownik severus napisał: Jeśli chodzi o wykonawców, to najlepsi są tacy z
polecenia. I oczywiście muszę dostać od ekipy nr tel do
innych ludzi, gdzie wykonywali podobne prace. Jak kręcą i
nie chcą podać to znaczy coś jest nie tak

zdecydowanie polecam tę metodę, sam tak znalazłem ekipę budowlaną mkk budownictwo, w sensie na razie to dopiero jadę dogadać się w sprawie terminów, zobaczymy, może wyjdzie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2013, 16:27

Moim zdaniem bezcennym źródłem fachowców są znajomi, ew. znajomi znajomych. Ludzie buduj się, kupują mieszkania i czasami warto zapytać jaką mieli ekipę i z czyich usług korzystali. Ja np. korzystałam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2013, 14:29

W taki właśnie sposób zdecydowaliśmy się na mkk budownictwo, których polecili znajomi znajomych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 373 Grupa: Firmy budow... Najlepsza firma budowlana w okolicach Warszawy to POLDOM, jest najlepiej oceniana przez inwestorów i buduje naprawdę piękne domy jednorodzinne, sprawdźcie sami....
  • Firma Budowlana Warszawa Woj. Mazowieckie Liczba postów: 54 Grupa: Firmy budow... A ja polecam szczerze firmę z Warszawy, która buduje wspaniałe domy murowane jej realizacje można zobaczyć na stronie https://poldom.eu a ponieważ mają swoją fi...
  • Aaron Choose termed finalist for AL MVP Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Award year is on us with the conclude of the Global Collection, and as soon as rolling out the Gold Gloves upon Sunday MLB consists of at present introduced th...
  • Szkolenia Liczba postów: 60 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najróżniejszych szkoleń z zakresu rozwoju kompetencji w firmie, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę f...
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 51 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20801 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >