Pyton, chłopcze (bo facet z ciebie nie jest, za małe masz jaja), nie chciałbyś dostać tylu jobf3w co ja za moje kisokmy. Co do ostatnio wrzuconych szortf3w, to dostałem dwa komenty. Pierwszy koment był negatywny. Drugi był żartobliwie negatywny.Ponieważ są one b. stare, to dostały wpierdol już dawniej niektf3re z nich w 2006 roku, inne w 2007. Nikomu nie chciało bawić się w ciebie i powtarzać kolejny raz tych samych krytyk. Chociaż te, ktf3re ja dostałem, przynajmniej były wartościowe, bo treściwe.Przestań pierdolić, idź zaruchać. Bo ja nie jestem tu jakąś gwiazdą, ani się na nią nie kreuję, walnąłeś jakąś gafę drobną.Chyba, że wiem, kurwa, wiem. Byłeś na stoisku Dolnej Pf3łki z jakimś swoim komiksem i cię olałem? O to chodzi?
Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i sanitarną?
«
Powrót do artykułu: Jak zabezpieczyć instalację grzewczą i... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Dom modułowy z możliwością szybkiej rozbudowy Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Zgadzam się, że domy modułowe z możliwością szybkiej rozbudowy to przyszłość budownictwa i takich inwestycji powinno powstawać coraz więcej. To bardzo praktyczn...
- Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 109 Grupa: Budowa i re... Professional post-construction cleaning is an essential step after any renovation or building project. It helps remove dust, debris, paint residue, and other co...
- Listwa otwarta na remont Liczba postów: 24 Grupa: Budowa i re... Sähkön hintaan vaikuttavat useat tekijät, joista merkittävimmät ovat sääolosuhteet Nord Poolille sähköä toimittavissa maissa. Tuulivoiman kasvava osuus sähköntu...
- Mity na temat ociepleń budynków - komentarze do ob... Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re...
- Co można zrobić, żeby rury w zimie nie zamarzały? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...