offline TomL doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Filip majster
|
Ja się podpisuję pod postem wyżej. I mnie i żonie też specjalna powłoka ułatwia mycie wszelkich łazienkowych powierzchni i faktycznie są one dłużej błyszczące, nie osiada na nich tak kurz czy nie gromadzi się woda. Bardzo fajna sprawa, sam jak teraz coś oglądam do łazienki to patrzę czy ma maxi clean. |
|
| |
| Reklamy Google |
Jak zadbać o czystość baterii umywalkowej?
«
Powrót do artykułu: Jak zadbać o czystość baterii... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 178 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 65 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Wymarzona łazienka Liczba postów: 46 Grupa: Wnętrza Jeżeli szukacie sklepu internetowego specjalizującego się w sprzedaży wyposażenia łazienek lub oświetlenia do domu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 236 Grupa: Wnętrza Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości środków czystości, które są ekologiczne to jak najbardziej warto zapoznać się z ofertą marki Ludwik Ekologiczny które...
- Historia czerni we wnętrzach: od luksusu Dalekiego... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza