![]() Gość: necro praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość: judys praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
mi oczko wodne robiła firma, która przyjechała ogólnie po to , żeby położyć http://www.hata-plus.pl płyty tarasowe . w skrócie to wyglądało tak, ze wykopali dziurę, położyli folie, nawieźli kamieni, posadzili roślinki no i na końcu wlali wodę. Efekt fajny gorzej jest jeśli chodzi ci o oczko z wodospadem. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 29 grudnia 2015, 13:19 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() Adriusz doświadczony
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 29 grudnia 2015, 13:14 | |
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Johny Ogrodnik doświadczony
![]() |
|
|
Jak zrobić oczko wodne?
«
Powrót do grupy: Oczko wodne czy basen?
Ostatnio na forum
- Który basen wybrać poliestrony czy kompozytowy ? Liczba postów: 6 Grupa: Oczko wodne... Jeżeli chodzi o wybór przede wszystkim basenów całorocznych to możesz zapoznać się z ofertą VivaPool u których znajdziecie różne warianty, także basenów polipro...
- Budowa basenu Liczba postów: 103 Grupa: Oczko wodne... W przypadku kiedy jesteście na etapie poszukiwań wysokiej jakości basenów całorocznych wykonanych z polipropylenu to polecam zajrzeć do oferty przygotowanej prz...
- Basen ogrodowy Liczba postów: 28 Grupa: Oczko wodne... Produkty oraz urządzenia do utrzymania basenów prywatnych i publicznych oferuje https://www.chemiabasenowa.pl/31-czyszcz enie-basenu. Firma posiada bardzo duże....
- izolacja oczka wodnego? Liczba postów: 17 Grupa: Oczko wodne... Jest to niewątpliwe coś bardzo ważnego, ale ja również myślę, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć w ogóle jak usunąć muł z oczka wodnego. W każdym ra...
- Może by tak basen w ogródku? Liczba postów: 62 Grupa: Oczko wodne... Nie rozumiem autora tematu. Dlaczego u nas w klimacie basen miały się nie nadawać.